Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Hlasoval jsem proti vstupu do EU a dobře jsem věděl, proč.

Mé obavy se naplňují rychleji, než jsem sám čekal.

0 0
možnosti
OP

Co je špatného na deflací, kromě toho, že to 1% světovládců bude mít nižší zisky? Levná ropa obyčejným lidem nijak neublíží, jen v souhrnných ekonomických ukazatelích se objeví deflace. Je třeba zaměřit pozornost na levárnu bankéřů, kteří svými strašáky ohlupují populaci za účelem prosazení "stability koruny"

0 0
možnosti
SB

Krize EU také jasně ukazuje, jakou hodnotu má Nobalova cena míru.

1 0
možnosti
SB

Když řada z nás tohle prorokovala před třemi, čtyřmi nebo pěti lety, byli jsme označováni za nácky, rusofily, xenofoby, hlupáky, bolševiky, burany či nevzdělance.

3 0
možnosti
IS

Deflace zdaleka není takový strašák, jak se nám snaží ČNB namluvit.

0 0
možnosti
VJ

Tragické excesy, které vznikly a v současné době se rozvíjejí na půdě Evropské Unie jsou nesmyslné a ve svých důsledcích obludné. Přesto právě zde, zřejmě v pocitu neomylnosti a bezbřehé troufalosti zdánlivě bohatého prostředí, našly živnou půdu, toleranci moudrých a přesvědčení mocných. Ty tři nejhorší, v pořadí 1. boj s globálním oteplováním, 2. rozvoj multikulturalismu a 3. rozpoutání potenciálního kofliktu s Ruskem, mohou, každý z nich, v průběhu času, srazit Evropu na kolena takovým způsobem, že se z toho bude zotavovat dlouhá léta. Tragické je na nich to, že vznikly i přesto, že již od počátku byla jejich absurdita zcela zřejmá (stačilo si udělat průzkum v prostředí selského rozumu), přesto, že se píše 21. století a přesto, že má společnost vybudovánu celou řadu zádržných mechanismů, počínaje vědeckými a konče demokratickými institucemi. A to je, prosím, ta vysněná společnost, která má být naší budoucností a naším osudem. Teď, když si to po sobě čtu, mám pocit, že ty excesy měly být čtyři a na prvním místě již přímo ustanovení toho vedoucího spolku s tak výrazným deficitem demokracie.

2 0
možnosti
Foto

R^Pozdě, ale přece? A nebo už jenom ,,to" pozdě?

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik