Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas a karma R^

Naše protiruská a protiputinovská propaganda je tragédie.

Ani komunisté do r. 1989 nebyli tak trapní.

1 0
možnosti
TH

Mam jiny nazr, proc si myslite, ze se demokracie do Ruska dovazi? Myslite, ze lidi tam to neznaji? Fakt? Nebo, ze si nepreji zmenu? Co takhle pouzit stejny ton, na udalosti v Evrope v roce 1989?  Proc by se melo neco menit? Bylo vam tehdy dobre?

0 1
možnosti
Foto

Není v článku, že se demokracie do Ruska dováží. Stojí tam, že je směšné si myslet, že tam lze tu naší západní demokracii vyvést. To je rozdíl. Rusko potřebuje jinou demokracii, ne tu naši kde si každej myslí, že si může dělat co chce. Takovou anarchii, jako je u nás, si Rusko nemůže dovolit trpět. To by brzo došlo na války klanů, vesnice proti vesnici, gubernie proti gubernii. Předvést se Pussy Riot v chrámu sv. Víta, tak by je ještě pozvala televize do Událostí. Tam to holt nejde. Kdyby totéž ovšem předvedly v Pakistánu, tak už je dávno po nich jen vzpomínka. Každému co jeho jest. Rusko má tolik demokracie, kolik si může dovolit. Nikoho tím ven neohrožuje, tak je nechme být.

3 0
možnosti
MS

V mnohém s Vámi souhlasím.

Ale na začátek doporučuji všem, kteří mají pocit nadvlády EU nad světem, aby si našli mapy světa. Já jsem Vám našel jeden obrázek:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Rusko

U nás dosrostla generace, která je infitrovaná a infikovaná EU nabubřelostí. Jedině náš pohled na svět je jediný správný. My, "západní demokracie" určujeme chod dějin.

Rusko je velmoc. Za Putina (nebo jeho zástupce Medvěděva) tato obrovská a silná zem jakoby spí. Není tomu tak. Zatímco EU věnuje své dluhy marnotratně na životy neproduktivní části populace, Rusko podobným lidem nic nedá.

Jaká je zadluženost Ruska? Ví to někdo? Kolik mají zlata? Jaké mají zásoby nerostných surovin? Jak jsou vyzbrojeni? Jakou mají skutečnou infrastrukturu? Alespoň trochu znalý člověk je v posuzování Ruska velmi velmi opatrný. Mnozí znají slovní spojení Ruský medvěd. Nakrmený medvěd se nezabývá maličkostmi. Ale hladový a rozzuřený medvěd, toho bych potkat nechtěl. Idioty z TI okázale kritizují Rusko, poněvsdž vědí, že ti se Rusko jejich stupiditama nebude vůbec zabývat. Kdyby tak TI napřímilo pozornost k Bruselu! Ale copak může, když je Brusel platí našimi penězi? Článku karma.

1 1
možnosti
Foto

Bohužel nejde nevidět snahu Ruska (čti vlády, čti Putina) neustále se vměšovat do záležitostí ostatních států. Toho jste si nevšiml? Neznám nabubřelejší národnost, než jsou Rusové (aspoň tedy těch, co jsem měla tu "čest" poznat). Na otázku, kde je jejich západní hranice mi bylo posměšně sděleno, že v Karlových Varech! Obávám se, že tomu opravdu věří, a obávám se, že jejich nutnost expandovat (to bude asi ta širá ruská duše) jen tak nezanikne. Vy se nebojíte? Já tedy ano. Vyhlašuji osobní bojkot olympiádě v Soči a všem přídavným krávovinám, jako je např. olympijský park na Letné za 80 mega.

1 1
možnosti

Zemane,nesouhlasím s vámi.

1 3
možnosti
VB

Pěkný komentář, na rozdíl od p.Bibena , který v komentáři na MF jen plivl jedovatou :-)slinu

2 0
možnosti
JL

J12a24n 46L58i89s89a

7. 2. 2014 12:01

Politická angažovanost křiklounů z Člověka v tísni znamená stop mojí podpoře. moje volba. Rusové jsou jiní a nevejdou se do standardů představ o lidských právech. Nerespektování tohoto faktu dělá človeka v tísni Pánek sám sebe. V tísni ideologických klišé. Jeho volba.

4 1
možnosti
JD

lidská práva jsou jenom jedna

1 0
možnosti
Foto

Takto popsáno, ano. Obdivné proputinovské komentáře mě nadzdvihávají stále ze židle. Ale tohle je vyvážený pohled.R^

4 0
možnosti
MS

Mne zase ty antiputinovské. Ale dávám Vám plus, jelikož těch proputimovských je o hodně méně.

2 1
možnosti
Foto

R^ Střízlivé a věcné. Tak to má být.

5 0
možnosti
AS

A82d51a69m 68S86t25a77v77a

7. 2. 2014 11:03

"Samozřejmě ani kancléřka Merkelová - mocná Angie.": Ta měla přijet. Ne německý prezident. Ale co by tam chuděra dělala s těmi svými berlemi. Není každý tak šikovný jako váš jmenovec v našem prezidentském úřadu.

0 0
možnosti
AS

A21d86a34m 69S57t47a81v83a

7. 2. 2014 11:06

Ale tisíc a jedna karem. Vlastně ještě víc!

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik