Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímalo by mne, kdo vybírá blogy do Zaujalo nás. Tento blog je značně nekorektní, pokud tedy vyjadřuje stanovisko místního editora, pak je to opravdu tristní.

Proč Rusko nebylo na nedávném summitu o jaderné bezpečnosti? Proč pomíjíte vyhrožování Ruské strany o použití jaderných zbraní z poslední doby? Autorův blog je tak značně jednostranný. A pokud se něco tak tváří, vyjadřuje, přesvědčuje tak je to pouze přáním chtěného, tak je to jen slaboduchá propaganda.

3 0
možnosti
Foto

Už jste ráčil slyšet hymnu Ruské federace? Že Vás hnala do pozoru, viďte! Ono totiž změnou názvu se nedá vše napravit.

Ano, rozdíl je. Dříve vládli v SSSR členové ÚV KSSS (možná), v čele - no znáte je všechny. Dnes vládnou oligarchové v čele s oligarchou Putinem. Použijeme-li prostou úvahu, a to, že Putin býval dříve členem KGB (což byla výkonná moc strany) a nyní je z něho největší (?) oligarcha, lze dedukovat, že i ti ostatní oligarchové budou ze stejného hnízda.

A jistě jste si povšiml, že ještě nedávno pořádala armáda RF společná cvičení s NATO - protože tu byl společný nepřítel - islámský terorismus.

A pak se to nějak pokašlalo. Anexe Krymu, dovolenkáři na Ukrajině, choutky schlamstnout kus ukrajinského pobřeží - nějak se nám ta RF vybarvila.

A jestli jste pozorně vyslechl Putinův projev o stavu federace - tak to vypadá, že i po ekonomické stránce to je jako zastara.

6 1
možnosti
Foto

Panu Vladimíru Zemanovi musím vyseknout hlubokou poklonu z prostého důvodu: nenechal se ohlupit havlistickou idiocií poštívající k válkám a vraždění ve jménu neodvratně krachujícího impéria zla a jeho nohsledů (EU, MMF, NATO, SB) a odmítá kálet spolu s hlásnou troubou na prezidenta zěmě, jejíž předchůdce SSSR, zachránil civilizaci obecně a slovanské národy zvláště před vyhlazením, nacistickou svoloč hnal svinským krokem až do Berlína, kde se zbabělec Hitler podělanej strachy radši zastřeli stejně jako jeho kulhající poskok Goebbels s celou svou čistokrevnou arijskou rodinkou.

2 4
možnosti
VR

8-o8-o8-o

Tak nevím, to je pokus o srandu nebo je to dada?

5 0
možnosti
Foto

Panu Vladimíru Zemanovi vysekávám hluboku poklonu a to z prostého důvodu: Není hlupák, který by se nechal opojit slátaninami, hlupáctvím, havlistickou idiocií a válečným hýkáním proti Rusku a prezidentu země, které vděčíme za život a uchování jakkoli nedemokraticky bez referenda rozdělené československé vlasti. [>-]R^

2 4
možnosti
VR

Proč se tedy Rusko nezbaví největšího nepřítele a nevstoupí do NATO?

Asi proto, že Rusko nutně potřebuje Severoatlantickou alianci jako nepřítele, a ne jako spojence, že?

NATO např. vyžaduje od všech členů civilní a demokratickou kontrolu nad ozbrojenými silami.V Rusku by však civilní kontrola nad armádou popřela základní principy vertikální mocenské struktury premiéra Vladimira Putina

Členství v NATO by také skoncovalo s ruským snem o obrozené supervelmoci. Připojením k NATO by se z Ruska stala jen další velká evropská země, jako je Německo, Británie či Francie, a to by byla hotová "svatokrádež" pro velmocenské nacionalisty, kteří si ještě pamatují, že Sovětský svaz býval větší a mocnější než všechny tři mocnosti dohromady.:-)

7 1
možnosti
VR

..prezidenta Vladimira Putina...:-)

0 0
možnosti
Foto

Ty "mínusy" pánové P. Černý a V. Růžku si snad Brzezinski nezaslouží?!;-D

5 1
možnosti

Lžete, příteli..."Země, která disponuje třetinou známých zásob plynu, ropy..." je nesmysl a lež. Asi jste nezachytil nedávné ruské prohlášení, že má Rusko ropu jen na dalších 20 let, což pro zemi tak závislou na jejím prodeji je docela průšvih, že?

Je to konečně logické, Rusko totiž vlastní necelých 5 procent světových zásob ropy, žádnou třetinu, víte?

8 1
možnosti
Foto

Na to musím reagovat. Václav Klaus napsal ve své knížce Modrá, nikoliv zelená planeta jednu hlubokou pravdu. Fosilních paliv je na planetě Zemi nekonečné množství. S tím souhlasím, jde jen o to naučit se je vyčerpávat, nebo jak chtějí zelení je nechat na pokoji. Nebudu se s vámi překřičovat, kdo lže, to není mým úmyslem, ani smyslem tohoto článku.

0 1
možnosti
Foto

Já ještě přidám citáty z Brzezinského z knihy VOLBA - globální nadvláda nebo globální vedení:"Jediná možná volba (spolupráce s USA), třebaže taktická, tudíž poskytla Západu strategickou výhodu. Vytvořila předběžné podmínky, aby západní společnosti geopoliticky pronikaly stále hlouběji do Euroasie. Dříve výlučně ruským pohraničím začaly pronikat západní, zejména americké síly ....

"Díky významné evropské přítomnosti by se Sibiř nakonec mohla stát společným euroasijským majetkem .... a evropskou společnost by tak vyburcovala vzrušující nová hranice.

5 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik