Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

A co byste od takové komise (sběru doma nepotřebných politiků) chtěl?

Poradit si s imigrací neumí. Blížící se ekonomickou krizi neodvrátí. S Tumpovým USA se úspěšně nedomluví. S Ruskou expanzí si neporadí. Těžko budou bojovat s korupcí, když většina má máslo na hlavě.

Nějakou činnost ale vyvíjet musí, že? Tak proč ne boj s větrnými mlýny. Ano, s větrnými mlýny - jedno zda a jak velký vliv na klima má růst CO2. Evropa opět prohraje: místo na přípravu na změny bude bojovat.

3 0
možnosti
MS

U biomasy se musíte dívat komplexně, v souvislostech. Během růstu biomasa CO2 pohlcuje, a stejné množství se pak při spalování uvolní. Proto se označuje za CO2 neutrální.

1 0
možnosti
Foto

Zároveň je ale biomasa hnojivem pro příští generaci plodin, z kterých vznikla. Jejím spálením tato přirozená hnojiva chybí a pokud chceme aby tam ještě něco vyrostlo, musíme je nahradit hnojivy umělými. A tím začíná kolotoč ekologických problémů. Vedlejší účinky velkovýroby těchto hnojiv, jejich neschopnost se v půdě chovat jako přírodní hnojivo, tedy těžknutí půdy, ztráta humózní vrstvy z níž plyne neschopnost přijímat vláhu ze srážek a hlavně ji udržet. Spalováním biomasy ve velkém si naprosto řepáckým způsobem zaděláváme na ohromné budoucí problémy.

4 0
možnosti
SN

:-)........také veliký souhlas ! R^R^R^

3 0
možnosti
DR

Upřímně, vzhledem k tomu co tato předsedkyně předtím předváděla na německém ministerstvu obrany, tak to až tak moc překvapit nemůže. Ono těch geniálních počinů bude nejspíš jenom přibývat.

4 0
možnosti
JB

J33i94r97i 33B39o59r

2. 12. 2019 13:21

Koukám,že jste také odborník na Bundeswehr.(mimo jiné);-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik