Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nadpis mi nějak nesedí. Nevím totiž, jakou logiku má autor na zřeteli. V tom to asi bude. Nebo možná i v tom, že demokracie nemá nic společnného s logikou. Ona totiž je postavená na pravidlu, podle kterého se vlády ujme po volbách skupina (strana) kterou zvolila většina. To pravidlo umožnuje změnit vládu, nebo ji potvrdit, aniž by muselo dojít ke krvavému střetu, nebo alespon k k revoluci. To jak potom vládne je jiná káva. Za to demokracie pramálo múže. Odvolávat se na nefunkčnost demokracie je neproduktivní a nikam nevede. Snad k převratu, nebo revoluci. I když je to také možnost jak napravit špatná rozhodnutí ve volbách.

0 0
možnosti
MB

M28i94l64o42š 18B54é98m

20. 11. 2012 11:40

Bohužel, drtivá většina lidí názory pouze nekriticky přejímá a dál papouškuje (od rodiču, od jiného papuška, z tv n@va, ...). Pouze malá část je schopna a hlavně ochotna o nich přemýšlet a tvořit si své vlastní.

2 0
možnosti
OF

A to jeste nemame tu pravou, jak ji rikaji primou, demokracii....tam se teprve ukaze jak divne a protistatni to ve skutecnosti je zrizeni, kdy dva blbci maji vetsi moc nez jeden vzdelanec.

0 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik