Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politik má odstoupit, pokud na něm ulpí i jen stín viny, aby zachoval alespoň zdání, že mu jde o politiku a o dobré jméno státu a také své strany. Proto politici odstupují, i když neradi. AB je ovšem speciální případ, protože jeho hysterické pokřikování a neodstoupím, nikdy neodstoupím, je celkem unikát, tím by se mohl zapsat do dějin. Politici jsou různí, ale naprosté minimum z nich by dokázalo tak hystericky vřeštět, že jim někdo rozšlapal bábovičky.

3 0
možnosti
Foto

"Proč mě vychází Babiš jako nejlepší volba?"

Protože udělat v titulku hrubku může jenom volič Babiše.;-D

5 0
možnosti
Foto

Proč? Protože s. Filip šanci opravdu nemá! ;-D

2 0
možnosti
Foto

;-)https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/c/776959/proc-me-vychazi-babis-jako-nejlepsi-volba.html;-) Kde kdo má svou nejlepší volbu. A nedej bóže, když jí zveřejní. Co to je za individua, co tak činí. Copak neviděli, neslyšeli, nečetli, že ... Za koho tací kopu? Jestlivá nejsou za to placený, že. Holt, už to jede. Prohnilí proti prohnilím, a blbí proti blbějším. V sumě nula od nuly pojde. A když ne hyn, tak zejtra, pozejtří, popozejtří, či haž do roka a do dńa sa hukáže? Houno. Hukot, jak když hospoda hořela nedloho po tom, co v licit. mariáši po flek, ré, tuty, boty, kalhoty, šla až střecha dolů. Taky humus;-D

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, volič nemá příliš na výběr - nezbývá mu než volit mezi schopným a neschopnymi. Mezi neschopné patří prakticky vše, co je podporováno Českou televizi, nemusím je jmenovat. Všichni ví o koho běží.

0 0
možnosti
Foto

Ač rozhodně nesouzním s názory autora, je mi sympatická odvaha, vstoupit do tohoto antibabišovského prostoru. Už méně je mi sympatická reakce některých oponentů, kteří argumentují formou osobních invektiv a urážek, patrně v zájmu té jejich jediné pravdy.

6 0
možnosti
JH

Já bych jim to toleroval, když přece povětšinou bojují za Pravdu a Lásku:-)

3 0
možnosti
JN

J63o76s28e58f 63N40i66k53l

7. 10. 2021 15:23

R^R^R^ bez komentáře...

2 1
možnosti
Foto

Proč, nám to sdělujete koho budete volit???? Jedině tím dáváte najevo, co si o vás jiní mají myslet.

2 2
možnosti
Foto

Je to prostý člověk, funguje na koblihy...

3 4
možnosti
JB

J91i47r49i 66B65o78r

7. 10. 2021 14:38

Čím jen to asi může být?;-D;-D;-D

3 0
možnosti
JF

Kdysi se tomu, co zde vážený pane Zemane ikonograficky předvádíte, ironicky říkalo uhlířská víra a platilo to pro komunisty, kteří se řídili, po zkušenosech se bolševickým vyčínáním v Sojuzu a po osmaačtyřicátem i zde v ČSR, návodem krvavého Klémy "Straně věřte, soudruzi!" Pevně věříte notorickému lháři, ale to je samozřejmě Váš problém - takže zítra discplinovaně odvolte dle hlasu svého srdce, a pak doma pod obrázky prezidenta a premiéra zapalte svěcenou svíčku ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik