Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Když něčemu nerozumíte, tak se alespoň hloupě nedivte! Prof. Pavko by také neměl dostatečnou kvalifikaci. Zákon totiž určuje, co je potřebná kvalifikace pro předsedu a místopředsedu ERÚ. Je to sedmiletá praxe v oboru energetiky, z toho tři roky v řídící funkci. Máte dojem, že státní zastupitelství lze zařadit do oboru "energetika"???

Já mám dojem jiný: paní Vitásková tušila, že jí začíná hořet půda pod nohama. Tak si koupila člověka s mnoha konexemi v celém aparátu cesty spravedlnosti. Myslíte, že je tak nereálný? (Pamatujete: vrána k vráně.)

0 0
možnosti
Foto

Máte evidentně jasno v tom jak by měly věci správně být. Nevím proč by na ERÚ nemohla pracovat osoba s právnickým vzděláním. Určitě tam vzniká řada problémů, které si vyžadují řešení s právnickým zastoupením.

Ale hlavně, myslíte, že je v pořádku, že se poskytují dotace k činnosti soukromým subjektům? Proč nedáme dotace např. pekařům? Paní Vitásková má moje sympatie, že ten tunel není až tak úplně každému úplně lhostejný.

0 0
možnosti
VH

Paní Vitásková se ničemu nepostavila. Kde vznikl tento blud???

Český stát v době vlády pana Nečase zjistil, že státem slíbené a garantované ceny "zelené elektřiny" jsou spotřebiteli elektrické energie neufinancovatelné. Proto darebácky (tak darebácky, jak by si ani podvodný soukromník nedovolil) náhle změnil podmínky. Což vedlo některé zoufalce k termínový podvodům. A paní Vitásková, která právě nastoupila do úřadu (neb předchozímu šéfovi úřadu vypršel dvojitý mandát) začala - jak byla její povinnost - podvodníky vyhledávat a navrhovat jejich stíhání. I to - jak se zdá - výběrově.

Navíc (jak bylo jejím zvykem i v jejích předešlých zaměstnáních) začala vydávat lživá tvrzení o svých předchůdcích. Čímž výborně vytvořila dojem, že je jediná spravedlivá a čistá (vzpomínáte na pana Čistého?). Dojem podpořila přímo srandovními příběhy o tom, jak je jí usilováno o život.

Paní Vitásková je stíhána za přesně definované trestné činy. Zda se je zastupitelství podaří prokázat rozhodne soud. Vy jste si nevšiml, že všichni darebáci se hájí tím, že policie si na ně vše vymyslela, státní zástupce je podjatý a že vůbec tento stát nerespektuje zákony? Dělají to přesně ti, kteří nemají reálné argumenty.

0 0
možnosti
OK

Paní Vitásková je velice chytrá žena. Aby se udržela ve funkci a ustála i pochybné kauzy, pasovala se do role ochránce před zrůdnostmi alternativních zdrojů.

Ne že by všechny alternativní zdroje, zejména tedy kšefty s nimi byly ok. Ale takovýto aktivismus nepatří na pozici paní Vitáskové. Co je však ještě zajímavější, jsou mnohá podezření a kauzy s pochybnými získáváními licencí na fotovoltaiku a pod., s podezřením na úplatky a obcházení zákona. A tady paní Vitásková má hodně nebezpečnou půdu pod nohama.

0 1
možnosti
VH

Ten zvyk - pasovat se do role ochránce čehosi si přinesla z předchozích působení. I v těch se takto udržela v křelech mnohem déle. A vítězný scénář se nemění.

0 0
možnosti
ZK

Paní předsedkyně se nepostavila solární lobby. Paní předsedkyně se prostě stylizuje do Johanky z Arku, protože je ohrožená na postu i na svobodě. Po vládě chce něco, co dostat nemůže. EK sdělila, že s podporou problém nemá, ergo eurokomisařka nebude psát lejstro, které není potřeba.

2 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik