Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Asi bych Vám věřil ale to by to musela provest bez producírování.Takhle to je spíše druh sebereklamy ale docela cynický.

3 0
možnosti
Foto

Já osobně u Angeliny chápu, že je pro ni moc těžké žít s tímto rizikem. A co milí a vážení...Co takhle pojištění? Pojištění domu, bytu, auta, proti úrazu, proti krádeži, proti ztrátě zaměstnání určitě ještě existuje dalších deset druhů pojistek...co kdyby co kdyby co kdyby. Myslíte, že je to také dobrá prevence? :-)

0 2
možnosti
Foto

Pojištění, pojištění,

bez toho mi dobře není.

Jsem rád, když mámkontrolu,

vše vyřeším od stolu.

 

Vše vyřeším podpisem. „Tak pojďte všichni, pojďtesem!“ Zde se strachem pomůžou, víc už ani nemůžou.   Strach to základ všehodění, od kuropění, do kuropění. ;-D

0 1
možnosti
JR

J73a27r91a 12R43a10n23k

27. 5. 2013 22:45

Jsem z oboru, ale nedovolila bych si napsat clanek tak plytky a nevhodnyRvRv           Ze se A.J. rozhodla po projednani s nekolika odborniky na totalniiimastectomy a zrejme i oopherectomii ma rodinne duvody. Az se na tohle zacne brat vetsi zretel v CR, az budou mamogramy placene zdravotnictvim a povinne kazdy druhy rok uz od 35 let (tak je to v Kanade a dostanete upozorneni postou), pak zacnete uvazovat i Vy jinak. Nepiste nic o libidu.....vite o nem hrozne malo a zrejme se Vam manzelka vymlouva, proste....podivejte se do zrcadla!

Zjistete si neco vice o mutaci genu a pak pochopite kazdou zenu-matku, ktera se rozhodne, ze se chce dozit maturity, svatby a vnoucat od svych deti. Tim, ze A.J. podstupi tyto operace a jeste o tom verejne mluvi se snazi, aby se co nejvetsi publikum o tomto TABU dozvedelo, mastektomii snizila riziko rakoviny na 2-5 % (misto 87% moznosti ji dostat!!!)

2 2
možnosti
Foto

taky se mohla třeba nechat stáhnout z kůže, melanomy jsou také časté a u všech, bez rozdílu

2 0
možnosti
PV

Příběh Angeliny J. je příkladem neuvěřitelné stupidity. Statečnost je něco docela jiného. Statečná je matka, která pečuje o svou čtyřicetiletou těžce postiženou dceru a nenechá ji zavřít do ústavu, statečná je celá rodina, která tohle položí na svá bedra.

3 2
možnosti
JR

J59a29r59a 77R27a66n37k

27. 5. 2013 22:47

Doufam, ze pan z Vysocan neni ani zenaty, ani nema deti. Statecna je kazda zena, ktera porodi a o dite se stara i tim, ze chce dele zit uz pro to diteR^

1 2
možnosti
RD

R86o62m36a85n 77D46o16b86r48ý

27. 5. 2013 17:47

Statečnosti? No... vy máte zajímavé představy o statečnosti. Rv

3 1
možnosti
MR

M30i38l67a61n 59R50a94d70e51k

27. 5. 2013 17:23

inu, je to hvezda, bohata, krasna, tak proc nenakydat ze zavisti trochu hnoje, co? Kdyby vazeni diskutujici vam nekdo rekl ze jelikoz nekolik lidi z vasi rodiny zemreli, dejme tomu, na rakovinu prostaty, a vy mate vysoke sance to dostat take, tak pelasite si tu prostatu nechat vzit, nikdo by na vas spinu nekydal, jelikoz vas nikdo nezna, a docela samozrejme by jste si uvedomili ze bez prostaty lze zit, s rakovinou nikoliv.

Ona si rekla to same, cert vem prsa a vajecniky, ze to muze chytnout jinde je sice mene pravdepodobnejsi, ale riziko rakoviny velice snizila. Co vam na tom tak vadi?

4 2
možnosti
ZM

Že zapomněla na mozek. Ten si může nechat odstranit celý.

3 3
možnosti
Foto

Není žádným příkladem statečnosti :) I když... beru zpět...je příkladem mediální statečnosti :)

3 5
možnosti
JL

Hlavně je to sázka do loterie, co když dostane rakovinu jiné části těla? Všechno spočítat nejde.

2 2
možnosti

Když jedu na motorce, vezmu si páteřák, helmu a ochráním si další exponované části jako třeba kotníky. Můžu se zabít či zmrzačit i tak, ale výrazně snížím pravděpodobnost. Jinými slovy, spočítat to jde.

2 0
možnosti
BL

No předpokládám, že paní Jolie bude užívat hormonální substituci. Tedy pokud bude její léčba dobře nastavena, žádné drastické projevy předčasného přechodu ji nečekají. Včetně toho libida.

1 2
možnosti
JT

A i kdyby, urcite ma na co vzpominat

1 2
možnosti
Foto

Sám jste to napsal. Pravděpodobnou, tedy nic na sto procent.

0 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik