Diskuse

Povolit uzdu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Já bych žádnou uzdu nepovolovat. Zpočátku mi ta opatření vadila, ale pak se ukázaly i klady. Například utajené nálevny a výčepy. To je bezvadný adrenalín. Takhle nějak to asi bylo ve Státech za prohibice.

A ta úžasná pospolitost, když se v lese okolo táboráku sejdou lidé, kteří si jinak nemají co říci a přijde si k nám posedět i hajný, který by nás jinak hnal až by se nám za patami prášilo.

Už se těším na čarodějnice. Ty si nenechám ujít, ani kdyby byla průtrž mračen.

1 0
možnosti
Foto

Náš parlament si zatím počíná odpovědně. Na vládní návrhy související s koronavirem reaguje vstřícně a rychle. Opozice nic neblokuje a na občasnou kritiku vlády má právo - od toho tam je. Ostatně tato vláda má v parlamentu spolehlivou většinu.

Není proto žádný důvod vyřazovat parlament ze hry - navíc toto by si musel odsouhlasit parlament sám.

2 0
možnosti
Foto

P61e37t84r 81H84a56n68n53i84g

14. 4. 2020 14:48

Bohužel nemá spolehlivou většinu. Komunisté nepochopitelně zhatili prodloužení nouzového stavu do 11 května. Uvolnění restrikcí před Velikonocemi se projeví nárůstem onemocnění v průběhu dalších 10 dnů. Ukončení nouzového stavu 30. dubna naprosto rozvolní pálení čarodějnic, kdy se lidé scházejí a popíjejí. Dále budou dva prodloužené víkendy 1. a 8. květen. To všechno zapříčiní posunutí rozvolnění atributů důležitých pro ekonomiku.

1 0
možnosti
JB

J72i65r71i 98B47o94r

14. 4. 2020 11:44

Vy si skutečně myslíte že Itálie,Španělsko,Francie, Německo, Belgie atd., čekali na rozhodnutí EU? Při takovém způsobu myšlení to máte všechno snadnější.RvEU

4 0
možnosti
Foto

Onemocnění covid-19 způsobené koronavirem je desetkrát smrtelnější než takzvaná prasečí chřipka, která se koncem března 2009 objevila v Mexiku. Podle agentury AFP to uvedla Světová zdravotnická organizace (WHO) a vyzvala země, aby zpomalily uvolňování přísných opatření. Šíření koronaviru bude možné zastavit pouze účinnou a bezpečnou vakcínou, dodává WHO.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-covid-19-praseci-chripka-svetova-zdravotnicka-organizace-who-opatreni.A200413_193730_zahranicni_vlc

1 0
možnosti
Foto

Vědci dospěli k tomu, že u 99 procent případů se nemoc projevuje vysokou teplotou, více než polovina nemocných také zažívala únavu a suchý kašel. Problémy s dýcháním a svalovou bolestí měla asi třetina nemocných. U 80 procentech případů mělo jen lehké projevy nemoci, 15 procent mělo průběh těžký a pět procent se dostalo do kritického stavu. Převážná většina nejzávažnějších průběhů onemocnění a úmrtí se vyskytla u starších osob a osob s jiným základním chronickým onemocněním.Průběh onemocnění COVID-19 může být asymptomatický (bez příznaků).

0 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik