Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Most ve Studence nebyl do dnešního dne vyřešen, protože existuje něco jako stavební deník a ten musí odsouhlasovat investor a tím je stát.

0 0
možnosti
VH

Kdo může za to, že nerozumíte faktuře.   Jestliže ke každé MWh (dodávané v nákupní ceně) připočtete cca 500 na obnovitelné zdroje, znamená to, že cena elektřiny z obnovitelných zdrojů je v průměru cca 4500 Kč/MWh. Rozděleno na celkovou dodávku to dá 500 Kč/MWh dodanou.   Jen na okraj: výrobní mix je na elektřinu vyrobenou; v elektřině dodané do sítě poklesne podíl parních elektráren a stoupne částečně podíl OZE.

0 0
možnosti
VH

Jestli je elektrozařízení schopné kolaudace je na posouzení dvou úředních osob: revizního technika a kolaudujícího.

  Mimochodem: "schopné  kolaudace" neznamená "zkolaudováno":

  Já chápu, že ten podvod způsobil vynikající parlament České republiky, který odhlasuje cokoliv. V tomto případě odhlasoval zrušení státní záruky za prodejní cenu - v okamžiku, kdy investoři měli za sebou 90 % nákladů a nemohli se podle změna zákona již zachovat.  Mnohé změna přivedla k zoufalství. Takže důvod podvodu chápu.

   Jen pro přesnost: žalobce tvrdí (a dokazuje), že zařízení  n e b y l o   schopné provozu (a tedy kolaudace), že nebylo vůbec dokončeno. Nechme na státním zástupci, jak unese důkazní břemeno.  Pokud unese, byl to podvod s majetkovým prospěchem velkého rozsahu. Tedy vážný trestný čin, který má být potrestán  (jakkoliv "podvodníky" plně chápu).

0 0
možnosti
VH

Matičko skákavá!!

   Ta poškozená že vyvázla bez následků? Fakt?

    Nestačil posudek znalce a vy se divíte? Z neznalosti: posudek si nechal vypracovat soud i obhajoba. Posudky (jako obvykle) diametrálně odlišné. Tak byl vyžádám třetí, soudem vyžádaný posudek (v hantýrce nazývaný superposudek). Ne proto, že to byl Janoušek a bylo potřeba ho skřípnou. Nýbrž proto, že je to v takovýchto případech běžné. Podle něčeho musí soudce odbornou věc rozhodnout.

   Jednalo se o souběh tří trestných činů, bylo tedy posuzováno podle  nejpřísněji posuzovaného (těžké ublížení na zdraví /blbí doktoři posoudili poškození jako těžké, V. Zeman však ví, že se jí nic nestalo/ podle druhého odstavce § 147) s trestní sazbou zvýšenou o 1/3. Tak praví trestní zákon.

  Bože, co my jsme to za hlupáky. Polovina je přesvědčena, že měl Janoušek dostat trest za pokus o vraždu (ale nedostal, protože boháč se ze všeho vyseká). A druhá polovina je přesvědčena, že byl potrestán příliš (protože bůhví jak zbohatl a jinak na něj nemohou).  Ale aby se podíval alespoň trochu na příslušné zákony to ne.  Hlavně nadávat na justici jako c

2 0
možnosti
VH

Drobné poučení: zákaz činnost je počítán od okamžiku opuštění vězení.

2 0
možnosti
Foto

pětiletý zákaz řízení je v pořádku, z krimu půjde nejpozději za rok ven za příkladně krásně složené trenýrky ve skříňce

1 0
možnosti
JL

Za to, co jsem viděl na videu (to jak na tu ženu najel) by nedostal podmínku nikdo. Mně ten trest připadá celkem nízký, ale respektuji rozhodnutí odvolacího soudu. A ještě jedno. Říkají Vám něco jména Lacina nebo Trpišovský?

3 0
možnosti
Foto

Lacina sedí za něco, co neudělal.

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik