Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

7. 2. 2012 19:29
Reformy jsou nutné víc než kdy předtím.

To co provádí současná pravicová vláda bude potřeba napravit. 

V předvolební kampani nešlo o Řecko, ale o nízký dluh ČR. Opravdu nízký byl, protože Kalousek nás od té doby zadlužuje jak o život, i když sliboval něco úplně jiného. Cpe peníze církvím, zbrojí, dotuje kdejaké podnikání. Pak nezbývá na důchodce a nemocné, i když si celá léta platili odvody. Klesá úroveň školství, nastala inflace "univerzit". Druhý pilíř důchodů, to je klasický příklad dotovaného soukromého podnikání. To se to potom bohatne. Reforma justice bude zapotřebí především, aby konečně slušní lidé žili v bezpečí a zloději žili ve vězení.

0 0
možnosti
ES

emeritni samec

7. 2. 2012 16:45
Přestaňte už blábolit s reformami.

Každý má nějaké politické přesvědčení a bojuje za svou stranu.Nemá to ale žádný smysl ať zvítězí kterákoliv strana je to jen přesouvání zisku a možnosti více si nakrást.Pro praktické řízení státu je to k ničemu.V dnešní mafiánské době je pro běžného občana jedno kdo vyhraje volby.K čemu je nám zneužívání slov jako třeba reforma.To má význam jen pro politickou maipulaci lidí.To čemu říkáte reformy je pouhá likvidace funkcí státu ačkoliv na ně tento stát vybere peníze od občanú.Sutečné reformy by musely zajistit aby se tyto peníze nerozkradly a efektivně použiívaly.To čemu se dnes říká reformy je pravý opak.Je to likvidace funkce státu aby prostředky pro tuto vytvořené bylo možné ukrást a zhodnotit někde v karibiku.Nekrmte nás svými reformami.

0 0
možnosti
OTF

Oldřich Florian

7. 2. 2012 16:15
Z principu

Považuji za netaktní, když největší opoziční strana organizuje petici proti legitimně zvolené vládě jen proto, že je nespokojená s tím, jak ta strana uspěla ve volbách.

4 0
možnosti
MN

mirni

7. 2. 2012 16:12
vypujcil jsem si vase slova..

...Reformy jsou vždycky věc ošidná, neboť pro někoho určitě nevýhodná. Po

zaběhnutí ovšem nakonec výhodná pro každého, pro stát i jednotlivé

občany....   No a prave tak jak to pisete s reformami, je to i s EU  pokud chcete mit vyhody pak vam nezbude nic jineho nez respektovat nejaka pravidla.  Ono v obchode je to taky tak a nebudte snilek o tom ze se my mame moc kam rozhlizet... nemame  jsme radi ze mame souseda Nemecko ktery je nasim nejvetsim obchodnim partnerem ....  a pokud si vzpominam tak CSSD jde zejmena o to, ze na reformach by se meli podilet vsichni a ne ze se nekdo veze a jiny to zaplati.. s cimz souhlasim.

 kdyz budete jen obchodovat s jinymi partnery, pak nebudeme mit ani jednu vyhodu.Kuprikladu veskere dotace ktere si muzeme dnes na zaklade predlozeych programu nechat vyplacet z baliku EU, budou ty tama odbyt ve svete ktery se slucuje, bude cim dal vetsi problem najit, budeme si moci dat nohy treba za krk, ale nic navic .. ale to jste nepromyslel ze? ...

0 0
možnosti
MN

mirni

7. 2. 2012 16:14
Re: vypujcil jsem si vase slova..

kdyz to napisi jeste jednoduseji tak to mohu porovnat ... treba   k pomeru soukromeho prodejce potravin s malym kramkem  vedle hypermarketu .. kdo prezije? ..

0 0
možnosti
VH

Totedyne

7. 2. 2012 15:38
....

Většina vládních reforem je založena na tom, jak dostat z obyčejných lidí víc peněz. A hlavně se nijak nedotknout výnosu bohatých a zahraničních firem.

Aniž by nějak negativně ČR ovlivňovali zahraniční trhy, ČR dosahuje rekordního zadlužování. Naštěstí díky proexportním investicím před r. 2006 porovnání s Řeckem skutečně pokulhává a strašení je jen strašením.

2 0
možnosti
S

sorki

7. 2. 2012 16:35
Re: ....

Co to je, podle vas, "obycejny clovek"? Protoze dane neplati nikdo, kdo vydelava do cca 20000 Kc, duchodcum a rodinam s detmi bylo pridano nebo zvysene odpocitatelne polozky, pak ten vas "obycejny clovek" je lenoch, lump a prizivnik, ze? Novodobi bolsevici maji ted plnou h.. usta zahranicnich firem, ktere ovsem u nas vytvari pracovni mista. Neni divu, ze jejich ponekud mdle mozky nechapou, ze stejne jako firmy prisly, stejne bez sentimentu odejdou tam, kde tihle primitivove dosud nerozhoduji..

0 0
možnosti
RK

romualda

7. 2. 2012 15:28
V Řecku

Vždyť naše vláda se chová právě jako v Řecku! Ty odměny úředníkům za to, že dřou jako koně, to vám uniklo? V Řecku zas dávali příplatky za včasné příchody do práce a podobně.

Byl jste členem Unie svobody, která zkrachovala a teď rozdáváte rady, jak se má politika dělat...

2 0
možnosti
VZ

panmistr

7. 2. 2012 15:38
Re: V Řecku

Romualdo, je nanejvýš nutné, aby se nevstupovalo do eurozóny. To by mohlo jako v Řecku dopadnout. Tato vláda to doufám neudělá. Za kolik vy dřete jako kůň?

1 0
možnosti
DZ

Dan.Z

7. 2. 2012 15:09
Ach, ty svatá prostoto,

to si pane Zemane děláte legraci po deseti pivech s nějakým panákem k tomu nebo ten text myslíte opravdu vážně? Jen prostoduchá osoba můžu napsat takovou hloupost, kde zjednodušuje situaci tak, až mluví o něčem úplně jiném. Soudě podle Vašich předchozích textů jsem nečekal, že bych s Vámi z názorového hlediska mohl souhlasit, ale aspoň to vypadalo, že jste při smyslech. Tohle už tak ale nevypadá... Opravdu si myslíte, že když je druhý pilíř důchodové "reformy" nepovinný, tak co má komu vadit? A co opatření (zvýšení DPH, podražení průběžného pilíře o několik procent a další), která to provázejí? To si myslíte, že se týká jen těch, kteří si nový pilíř sami zvolí??? O "příkladech" viz invalidní vozík = nutnost sociální reformy ani nemluvím. Děti na základní škole by napsaly hodnotnější a smysluplnější slohovou práci... ANTIKARMA

4 0
možnosti
PK

bakules2

7. 2. 2012 15:17
Re: Ach, ty svatá prostoto,

podražení;-D nic,ten kdo si zvolí druhý piliř bude platit do prvního o 3% meně a zaroven ale bude mít z prvního piliří nižší důchod.Takže pane prostoto,chce to mít lepší znalosti.

0 0
možnosti
PK

bakules2

7. 2. 2012 15:06
karma

čssd jen negace ,vlastní návrh tam nemá kdo vymyslet.Cokoli vlada udělá čssd vystoupí a je ostře proti,že to jednou vlada nezkusí opačně .Že by prezentoval opak toho čeho chce dosáhnout;-D

2 0
možnosti
K

kaktusak

7. 2. 2012 19:33
Re: karma

Za ČSSD ekonomika rostla. Současný pokles nebude způsoben jedině světovou krizí, Polsko roste stále. Oni totiž všechno nerozprivatizovali...

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik