Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Možná překvapivě vyslovil porozumění a souhlas s Cameronovými výhradami K.Schwarzenberg ve večerním duelu.

0 0
možnosti
JP

J29o64h28n 21P79e89t70r95e37s

24. 1. 2013 13:06

Hlavné v jižní Africe počátkem 20.století, pod velením pana Churchilla,vyvezla V.Británie civilizaci a humanitu,stejně jako do Indie...:-/Račte si to prostudovat.A Cameron?ten se svoji výjímečností UK vúči Světu(??!!8-o)nahrává do not číhajícím Rusákům,Čině etc.na chyby Svobodného světa.To jest-západního světa a USA.A takovou chybou jest současná antievropská politika UK!Rv

0 1
možnosti
TB

Vím že je to již trochu mimo mísu, ale přečtěte si prosím program neúspěšného kandidáta Vladimíra Dlouhého, část Vize EU z cca listopadu 2012. Řekl bych že pana Camerona předběhl o několik měsíců. Jsou tam návrhy konkrétní reformy EU.

Chápu že mnoho lidí pana Dlouhého odsoudilo za jeho problematickou minulost, ale  zcela zodpovědně říkám že jeho program byl jako jediný plnohodnotný, promyšlený a opravdu k věcem, které trápí tento stát.

Omlouvám se za plitickou agitku, ale nedalo mi to.

1 0
možnosti
ML

M63i71l80a30n 19L76u84k36e19š

24. 1. 2013 12:30

Stavebním prvkem EU by měly být jednotlivé země (tedy nikoliv občan), základním kamenem by měl být volný trh a obchod a pohyb kapitálu a práce (výhodné pro všechny), základním pravidlem by mělo být "dost bylo Bruselu" (tedy návrat před Nice). Ale nezdá se, že na to Německo a Francie slyší. Pokud ne, pak jen k jejich škodě, neboť se tím zvyšuje šance na to, že  to dříve či později nějaké země zopakují a že dříve či později z EU někdo vystoupí. Navrhoval bych tedy i pro nás přesně to, co dělá Cameron. Slušně rok až dva žádat o reformu (a podílet se na ní, pokud to budeme umět). A pokud se ne a nebude reforma konat, slušně požádat občany o názor.

1 0
možnosti
PH

s tím by se dalo souhlasit, ale příští vláda bude zcela jistě socialistická a silně pro unijní, takže to nepřipadá v úvahu.

1 0
možnosti
PH

Pakliže ve světě nenastane nějaký větší konflikt, tak EU zajde na úbytě, stejně jako bývalý socialistický blok. Bylo investováno příliš mnoho politického kapitálu.

1 0
možnosti
JC

Británie nebyla spoluzakládajícím členem. Tuším někdy v roce 1972 teprve vstoupila do tehdy ještě EHS.

Británie nebyla ani takovým světlem cizím národům, za jaké ji zřejmě považujete. Čím ale Británie byla: dobyvatelem, kolonistou, vynálezcem koncentráků, obnovitelem otrokářství, tvůrcem a šiřitelem rasismu, intrikánským rozeštvávačem a vykořisťovatelem podmaněných...

Nicméně tom, že bych vystoupení Británie z EU uvítal, protože by se tím zvýšily šance na to, že vystoupíme i my.

Nechci EU reformovat, chci z ní vystoupit.

2 1
možnosti
PK

Díky p. CHovanec já též.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik