Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Takto dopadají články, když je píše člověk z vysoké školy demagogické.

V podstatě se jím nedá nic vytknout až na to že sou celý špatně.

0 0
možnosti
KS

Pan velvyslanec si příště pozor nedá. Dost pravděpodobně byl naopak instruován americkým ministerstvem zahraničí, aby Zemana na nevhodnost jeho konání upozornil. To se tak mezi spojenci dělá a naopak ohled se musí brát v první řadě na spojence, jímž Rusko rozhodně není.

1 0
možnosti
Foto

P37e49t80r 77M68a60z58á24k

11. 4. 2015 14:55

Na území Německa - člena NATO - se nachází vojenské síly jeho dobrovolných vojenských spojenců. Mimochodem - NAŠICH DOBROVOLNÝCH vojenských spojenců. Z hlediska globální obrany NATO tak trochu naše síly, nebo minimálně síly nás bránící.

Poláci staví obranné věže což je v první řadě jasné gesto Polské vlády a Polského státu, že je odhodlán se bránit, kdyby Putinovi hráblo. Je to i gesto toho že Poláci rozhodně nesouhlasí s Putinovými (válečnými a v jednom případě dokonce nukleárními) výhružkami Dánsku, Litvě, Lotyšsku, Estonsku - mimochodem našich dobrovolných vojenských spojenců, kterým jsme se dobrovolně zavázali že jakákoliv agrese vůči nim je dle čl. 5 vyhlášením války České republice.

4 0
možnosti
PS

P33e17t30r 48S85k86á52c34e37l

11. 4. 2015 23:26

Jsem pro rovnováhu sil, zvláště vojenských. Ale závidím všem zastáncům našich tzv. "spojenců" (Východ i Západ), kteří nevidí fakta. V letech 1938, 1968 a 1990 nás tito hodili přes palubu. Pokaždé jinak, ale vždy se stejným výsledkem - vyklidili jsme bezprostředně světové trhy. A o to vždy jde až na prvním místě. Ve prospěch koho jsme vždy opustili světový trh? Takže počtvrté se napálit nenecháme....R^

1 1
možnosti
AF

Takže to můžeme zrekapitulovat, pane Zemane. :-)

 

Naběhl jste si hlavně vy tvrzením, že Německo nemá ústavu a je stále okupovaným státem.

2 0
možnosti
AF

A větou, že Německo je de-facto obsazeno jste se definitivně odkopal jako někdo, kdo NIC neví, ale o to raději o tom píše, vy jedna "mírová dohodo".

 

Což si takhle přečít něco o tzv. 2+4 Vertrag. Udělejte to, zase se dozvíte něco nového, což snad můžete v příštím blogu použít.

3 0
možnosti
AF

Sice vám pan Matějka dává za podstatu věci paleček nahoru, ale to jenom proto, že o věci ví stejné prd, jako vy.

Kde jste pane Zemane přišel na tu hloupost, že Německo nemá ústavu?

3 0
možnosti
Foto

Německo se řídí "Základním zákonem" - Grundgesetz, který pozbyde platnost dne, kdy nabyde platnost Ústava - Verfassung, sepsána a odsouhlasena německým národem na základě svobodného rozhodnutí. To se dosud nestalo. Základní zákon byl sepsán spojenci jako přechodná forma k mírové smlouvě. Protože však v Německu - na rozdíl od Rakouska - nikdy k mírové smlouvě s vítěznými mocnostmi nedošlo a Německo je dosud de facto obsazeno, neexistuje ani německá ústava. Tolik pro vás pro rozšíření vašeho obzoru.

0 0
možnosti
IC

Za pravdivost prohlášení: RvRvRv

Za logiku: RvRv

Za sloh: Rv

Za podstatu věci: Rv

3 5
možnosti
ZD

samozřejmně že měl Zeman pravdu....byla to veliká diplomatická chyba...ten dovětek tam ale neměl být...od Zemana...jinak pokud čtu tady tu histerii pode mnou...tak mi to připadá padesátá léta...kdy se tleskalo všemu co udělali a řekli Rusáci...i tomu ...že rozdojili kozla.....je to ostuda ...jaký jsme rektální národ...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

2 1
možnosti
BM

Jen je mi divné proč? když tak všichni Rusy nenávidí (hlavně Američani a čeští "vzdělanci") s nimi Američani lítaj do vesmíru? A stále spolupracují na vesmírném programu, obchodují a vyvíjejí i jinou činnost. Kdežto když český prezident chce vzdát hold padlým hrdinům při našem osvobození tak te různě napadán. Ano to bude asi tím že jsme češi ovšem někdo je čechem více že?

3 3
možnosti
IH

To jste na omylu, s Rusy tady nikdo problém nemá. Lidi nemají rádi rusáky.

A další demagogie, Zeman není jediný, kdo se jede pokonit padlým vojákům, Merkelová tam bude taky. Ale jako jediný s civilizovaných států bude dělat kašpara na mauzoleu při přehlídce mírových raketových vojsk.

7 0
možnosti
LS

žvanil Zeman,špatná volba voličů,škodí,nasírá a rozeštvává lidi,je to neštěstí,dehonestuje morálně úřad presidenta,nemá žádnou úroveň,šanci měl,zahodil ji

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik