Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P41e71t26r 71B21u10r73e83š

4. 11. 2016 22:12

Je to hráč! Ať nás všechny nepřekvapí!

0 0
možnosti
Foto

Hráč ale v čem, tady to bude úplně o něčem jiném.:-)

0 0
možnosti
Foto

Horáček toho v médiích už navykládal tolik, že mám celkem jasno. A sleduji ho dlouhá léta.

Z mého pohledu nemá vlastnosti stástníka, navíc majícího na zřeteli jen a pouze prospěch ČR a jejích obyvatel en bloc. I kdyby na něm rok pracovali PR specialisté největšího kalibru, v jeho letech už ho nezmění.

1 0
možnosti
Foto

Zcela nedávno odvolací soud v případě Rath rozhodl o jeho vrácení zpět.

2 0
možnosti

Dopravu pořeší "jančura" - tedy trh ... kam lidi cestují, tam je třeba investovat. Bohužel to narušují regionáři s jejich územními plány a podobnými nesmysli, o žabičkářích nemluvě.

To ostatní - pane Zemane, on NEVÍ.

Možná mu naletí lidi, když řekne, že OSA pod jeho prezidentským slibem sleví. A že cigarety už zdražovat nebudou.

0 0
možnosti

P.s.: Onehdá to o těch volebních urnách psal pan Josef Havránek a bez dovolení to použiju tady: Myslím si a doufám, že voliči obyčatelé ten jeho lístek hodí do "urny" (= politicky korektně do popeliště)

0 0
možnosti
MC

R^ Za toho V.Klause. Češi jsou nevděčný národ. Stydím se za všechny rozkročené bezprogramové politiky, kteří prý pracují pro budoucnost a svobodu národů. Mezi ně bohužel patří i Michal Horáček.

2 1
možnosti
Foto

SouhlasR^ . Každého soudím ne podle toho co žvaní, ale dělá. Horáček zbohatnul stejně jako "šmejdi". Ti okrádají hlupáky předraženými krámy a jeho Fortuna zase okrádala sázkaře vidinou v podstatě jen silně nepravděpodobnou výhrou. U šmejdů kupují ti, kteří nemají přehled, u Fortuny sázejí ti, kteří si nedokážou pravděpodobnost výhry spočítat a třeba jen uvědomit. Kdyby měl tolik charakteru, jak se nám snaží přesvědčit, tak by nevyměnil starou za mladou. K čemu jsou jeho sliby a programy, když jako prezident nemá v Česku pravomoci k prosazení.

4 2
možnosti
ON

Fortuna okrádá sázkaře.8-o

0 0
možnosti
Foto

Stačí, že chudí lidé vědí, a těch je drtivá většina, že kandidát na prezidenta je multimilionář. A sám si dokonce chce uhradit náklady spojené s kandidaturou. Navíc to není ani politik, natož zkušený politik. S tím chce dnes uspět v ČR?:-)

5 0
možnosti
Foto

Pro mne samotného jsou vlastněné miliardy důkazem schopností. Musí však být vydělané prací a ne hazardem.

0 1
možnosti

Naprostý souhlas a karma.

2 1
možnosti
JB

J22a36n 12B38u34r76i57a17n

4. 11. 2016 7:58

Nechci nijak USA adorovat, ale ony ty asijské války měly svůj vývoj a na jejich počátku nestály USA, ale spíše neschopná Francie. Amíci to tam jen šli hasit. A třeba Jihokorejci jsou tomu rádi.

A jinak k tomu Horáčkovi - doufám, že se najde lepší kandidát než je on. Ale kdyby ne, tak můj hlas má. Na rozdíl od Zemana je pro mě volitelný.

5 2
možnosti
Foto

Amíci jdou vždycky jen hasit. K hrůze všech zúčastněných. Trumpův výrok, že by stáhl většinu vojenských sil USA domů, je dobrou vlaštovkou pro urovnání vztahů ve světě. Hlavně ne Clintonovou, ta je schopná rozpoutat třetí světovou. Taky Trumpův výrok. Volit Trumpa.

K tomu Horáčkovi - článek měl pouze upozornit, že vysoká politika, ani ta naše, není jenom o lásce (bohužel). Proti Horáčkovi nic nemám (v podstatě), jeho texty k písničkám jsou krásné. Aby mu tento talent vydržel, to bych přál jemu i nám.

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik