Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

pk203@klikni.cz

15. 3. 2011 15:57
blábol.

0 0
možnosti
VZ

panmistr

11. 3. 2011 10:01
Je to myslím,

milí spoluobčané o tom, že za totáče se prostě muselo k volbám, muselo se zúčastnit sčítání lidu a tak se prostě k volbám šlo, sčítání lidu se zúčastnilo. A žádné polemiky se nevedly. Teď není povinné nic, nic nemusíme a tak se statečně ničeho nezúčastníme. Nejdeme k volbám, bojkotujeme sčítání lidu. O to statečněji pak na všechno nadáváme. Opravdu kolosální.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

10. 3. 2011 18:54
To jsou zase argumenty...

Zjiš´tuji, že ať se příznivci sčítání snaží sebevíce, tak na žádný rozumný argument nemohou přijít. Tohle, co autor předvádí, snad ani nemá cenu vyvracet. Tomu nemůže věřit ani on sám.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

10. 3. 2011 16:45
napište

si tam že jste rytíř Jedi a je to

0 0
možnosti
JS

člověk z novinek

10. 3. 2011 14:49
Má to hlavu a patu?

Jako motto svého blogu uvádíte, "že by všechno mělo mít hlavu a patu".

Způsob, jakým ČSÚ zdůvodňuje důležitost sčítání lidu ve své kampani, je naprosto žalostný. Například v klipu maminky s kojencem jde o to, aby se vědělo, kde postavit cyklostezky, "aby to nebyly vyhozený peníze". Mnoho cyklostezek dnes vede kolem přírodních pamětihodností nebo zřícenin hradů, kde žije minimum lidí. U cyklostezek existuje jediná logika – chcete-li nějaký prostor oživit pro cykloturisty, musíte pro ně udělat cesty. Koho vůbec napadlo dát do souvislosti cyklostezky se sčítáním lidu? V dalším klipu nás nějaký byznysmen zcela nepokrytě "informuje" o tom, že sčítáním lidu získají nástroj, jak na nás zacílit. To je tedy nádhera - průzkum trhu zaměřený na to, jak vydělat na těch, kdo ten průzkum platí.

Z toho se dá usoudit, že důvody pro sčítání lidu jsou neobhajitelné. Je to zbytečnost a mrhání prostředky. Zvláště v dnešní době, kdy úřady o nás vědí naprosto všechno.

0 0
možnosti
VZ

panmistr

10. 3. 2011 14:59
Re: Má to hlavu a patu?

Já myslím, že má. Jenom se to chce oprostit od těch úvah, že se tady všechno nepokrytě rozkrádá. Z takovým názorem se nedostaneme nikam. Nestavme silnice - stojí to peníze a rozkrádá se to, nestavme tunely - totéž, nedělejme nic a dočkáme se pochvaly. Tak jako Fischerova vláda - neudělala nic a je nejlepší. Jak tristní.

0 0
možnosti
PJ

bez_tolerance_hlouposti

10. 3. 2011 14:44
nesouhlasim

Jsem toho nazoru, ze stat a jeho organizace maji vsechna potrebna data k dispozici. Po tech ostatnich jim nic neni.

Stejne tak jako muzou (a ja si to nemyslim) byt prospesna pro rozvoj, stejne tak muzou poslouzit k dalsimu tzv. utahovani sroubu - vyssi dane, poplatky, atd, atd...

Stat jsou lide co ziji vicemene mezi nami, takze vi kde je co treba. Stat neni pocitac ve sklepe do ktere je nutne cpat data horem dolem.

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

10. 3. 2011 14:34
No kdyz si autor mysli, ze unosce nebo

jiny typ kriminalnika zastavi cip u ditete, tak uz chapu inteligencni uroven jeho uvah ...

0 0
možnosti
VZ

panmistr

10. 3. 2011 15:05
Re: No kdyz si autor mysli, ze unosce nebo

To si autor určitě nemyslí. Taky máte v článku popsáno proč čipovat lidi nelze. Zkuste číst znovu a pozorněji.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

10. 3. 2011 14:29
Autore, kde máte slibované důkazy pro?

Po přečtení těch pár nesmyslých odtavců musím souhlasit s panem Matějkou. A uvažovat taky o vhodné formě bojkotu. Jenom málo:jak chcete na základě přesého součtu nepřesných čísel najít proboha unesené dítě? 

0 0
možnosti
R

Rimmsey

10. 3. 2011 14:21
hmm

Už také chápu proč by jste si vypotřeboval všechny dukáty, inteligentní člověk totiž dokáže diskutovat a předkládat smysluplné argumenty- no a to méně inteligentní člověk nedokáže, ten se zmůže v podstatě jen na urážky a proto dukáty mizí.. Pokud Váš článek měl vyvrátit nějaké argumenty odpůrců sčítání, tak se obávám, že jste fatálně selhal.. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik