Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A skutečně jej píše on? Nač by byl třeba nějaký velbloud, nebo komár, popř ek?8-o;-)

0 0
možnosti
PP

Že by snad politik jmenováním do funkce pozbyl svobodu slova? To snad ne :-/

1 0
možnosti
KB

Opakuji se po jiných, ale skutečně nechápu, proč by měl být ministr (nebo jakýkoliv politik), politicky nestranný. Ministr je politická funkce. Každý politik odráží politické názory, které reprezentuje jeho strana. Pokud by měl být politik nestrenný, tak by nemusely být volby.

5 0
možnosti
Foto

Ministr už je zaměstnanec. Nás všech. Když kandidoval jako politik za politickou stranu, tak sliboval, že nám bude sloužit. Nám všem. Tedy bude nestranný. Tak jako to slibují prezidenti. Budu prezidentem dolních 10 milionů. Pamatujete?

1 0
možnosti
MP

Je zajímavé, že od té vteřiny, kdy začal pracovat na vstupu do vlády, najednou přestal kritizovat ČSSD, na které předtím nenechal nit suchou. Kam vítr, tam plášt.

2 1
možnosti
MZ

Z toho, jak se jim podařilo získat nejlukrativnější ministerstva, se asi chechtá do těď, tak nemá důvod kritizovat. Nicméně on kritizoval všechny, ale především minulou vládu. Když jim nezbylo nic jiného, než jít do vlády (s někým), tak alespoň jde tam, koho kritizoval o trochu méně.

1 1
možnosti
MZ

Upřímně nerozumím tomu, proč by měl být politik objektivní na blogu, když v žádných jiných svých vystoupeních být objektivní nemusí.

4 0
možnosti
Foto

Proto jsem to napsal, ministr (politik ve státních službách) by psát blog neměl. Právě proto, že na blogu objektivní být nemusí. Jako ministr ovšem ano. Takže ty dvě věci nejdou dohromady. Jeho neobjektivnost na blogu snižuje jeho vážnost jako ministra.

1 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik