Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Pane Zemane ! Jste už dnes druhý, který se dívá na proběhlé volby realisticky. Souhlasím s Vámi. Jak pravil Váš jmenovec, voliči nehodnotili práci krajů, ale práci vlády a parlamentu,(ačkoliv to parlamentní volby nebyly).

Nevýrazný a ohebný Sobotka, který s Merkelovou tak, a doma jinak, je to prostě měkota. Ani nezabral program antibabiš, dobrého řečníka Kalouska, který bývá pravidelně pod vlivem. EET se také neujalo, všichni kdo pracují odvádí daně, proč by měl mít někdo výhodu?

Lidé prostě nejsou hloupí ! Exsistuje internet a velká řada lidí už si dovede přebrat někdy hodně tendenční informace z TV.

A že je Babiš bohatý? Nechť je, nešel přece do politiky aby zbohatl, ale už se nemohl dívat na to, jak to tady kamarádíčkové drancují! PRoto mu také fandím. Dlouholetí přátelé v politice mají po žížalkách a to se neodpouští ! R^R^R^

2 7
možnosti
Foto

lidé jsou hloupí a poslední volby jsou toho zářným příkladem.

1 1
možnosti
PN

P79e32t92r 60N64ě76m28e64c

11. 10. 2016 9:09

Vše proti Babišovi! - a proto bude v mnoha krajích Babiš vládnout ?

Trochu podivné.

0 0
možnosti
VT

...ať je to jak je, myslím, že by bylo správné, aby v budoucí koalici vítěz voleb vždy musel být...., jinak volby nedávají smysl[>-]

2 1
možnosti
Foto

Vítěz voleb by vždy měl získat bonus, několik mandátů navíc. Už tu taková snaha byla, při patových situacích v Poslanecké sněmovně. Koalice bez vítěze - logický nesmysl.

1 0
možnosti
FS

A víte,vy chytrej,že většinu majetku má Babiš na úvěr?

1 1
možnosti
Foto

Jen by mě zajímalo, kdo bude státnímu řediteli Babišovi ten stát dotovat. Nic naplat, ale stát opravdu není Čapí hnízdo :-/:-)

4 1
možnosti
PV

Celkem výstižně napsáno R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik