Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo a jenom na okra, Rusko nepochválil John Kerry, to bylo mockrát v tisku dementováno a uvedly to proruské servry a jak je zde zyvkem byla to lež. Údajně měl Rusko pochválit za operaci v Sýrii.

0 0
možnosti

Ať si u sebe doma dělá Rusko, co chce. Ten problém ale je, že ohrožuje okolní státy, protože se pokouší obnovit svou sféru vlivu. Do ní jsme spadali i my, takže Rusko ohrožuje i nás. A že to není imaginární hrozba, dokazuje dění na Ukrajině, jejíž některá území Rusko už dva roky okupuje.

3 0
možnosti
JC

Putina Rusům závidím.

Také bychom potřebovali národního vůdce, který by nás zase postavil na nohy. Ta kolena už mne vážně bolí.

1 2
možnosti

A co kdybyste se postavil sám? Proč k tomu potřebujete nějakého Fýrera?

3 0
možnosti

Ha ha ha, "Čína, Indie a další země uzavírají s Ruskem miliardové obchody" ;-D jste se právě probudil s rukou v nočníku, že?;-D

Obchodní obrat mezi Ruskem a Čínou v roce 2015 snížil o 69 miliard dolarů - pokles o 32 procent. Objem nákladní dopravy klesly o 42 procent. Na fóru Harbin Fair a Vladivostok 2014 Čína slíbila zvýšení investic do ruské ekonomiky až na 30-37 miliard dolarů ročně. V roce 2015 činily 725 milionů dolarů!!!, což je naprosto zanedbatelná hodnota. Během posledních dvaceti let, Čína investovala do ruské ekonomiky o něco méně než osm miliard dolarů!!. Aby to bylo jasné: v loňském roce Čína investovala zhruba dvacet miliard liber v Anglii, asi dvě miliardy dolarů v Barmě (s populací 55 milionů lidí), která byla podepsána investiční smlouvu na výstavbu elektrárny v Argentině až třinácti miliard dolarů. A co je obzvláště zajímavé, Čína se začíná investovat na Ukrajině třináct miliard dolarů. To znamená, že objem Čínských investic do ruska je naprosto směšný, jistě vědí proč.

3 2
možnosti
HH

Copak,copak? Pan Ševčík neumí číst a počítat? Článek je o celé době vlády Putina a i tak, činí obchodní obrat cca 215mld.dolarů. Takže trochu objektivity.

3 2
možnosti
Foto

Mate pravdu v tom, ze Putin zamezil rozsirovani moci zapadnich firem v RF. Zda se vsak, ze Putin (zatim?) nebyl schopen modernizovat a rozjet prumysl a zemedelstvi, mozna s vyjimkou zbrojniho prumyslu.

1 0
možnosti

Putin démon? Nevím, ale masový vrah je to zcela určitě a doufám že ho nějaká spravedlnost dostihne, třeba za kobercové bombardování Grozného, kde v plamenech umírali tisíce nevinných civilistů...Rv

5 4
možnosti
HH

A USA zase v Iráku,Jugoslávii,Libye atd.

1 2
možnosti
Foto

Ruské hospodářství beznadějně zaostalé, neschopné inovací aimplementací moderních technologií. Věda a technika jsou dnes hlavním zdrojemrůstu a ruské hospodářství je závislé nikoliv na exportu vyspělých technologií,ale stejně jako v minulosti na vývozu surovin. Má tak blíž ke Kongu neboNigérii než k USA

5 0
možnosti
Foto

Pojem "Ruská mafie" byl tak hrozivý, že se v Rusku obávala působit i obávaná Cosa Nostra.

Zdroj:http://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502006

Pokud Cosa Nostra do Ruska vleze, tak nehorázně zchudne. Tam už není co ovládnout, co ukrást, koho uplatit. Máte pravdu, tak okradou i obávanou mafii.

2 0
možnosti
Foto

V čele mafiev Rusku stojí Putin, který vlastní 20 luxusních rezidencí, 15 helikoptér, 43letounů, 700 vozidel a další nemovitosti v zahraničí. Chudák malej.

3 2
možnosti
Foto

Na začátku letošního roku bylo ruské zahraniční zadlužení odhadováno na 600 mld. USD a k tomu se stále tenčí devisové reservy, které by měly být vyčerpány v dubnu 2017. Celkový ruský dluh je na úrovni 140% HDP.

2 0
možnosti
VK

Slabí lidé potřebují silné vůdce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik