Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vždycky mě pobaví, když slyším o vyspělosti takových zemí jako Brazílie, Indie, Indonésie či Rusko. Čím jsou tyto země tak vyspělé? Brazílie produkuje kávu, Rusko ropu a plyn. Toť vše. Nebo snad někdo zná nějaký výrobek z výše uvedených zemí, který se prosazuje na světových trzích?

0 0
možnosti
LR

Vždycky mne pobaví, když čtu takové znalosti o jiných zemích.

Jen tak shodou okolností k tématu článku - staví Indie svou vlastní jadernou elektrárnu, která bude používat thorium. Toho je násobně víc než uranu a indie ho má k dispozici velké množství. Nemluvě o tom, že jsou schopni vyrobit vlastní jaderné zbraně, družice, počítače, automobily - a vlastní u nás několik průmyslových podniků, dříve konkurenčních. Podobně by se dalo - a mnohem víc - rozepsat o dalších.

To mi připomíná prezidenta Zemana, (tuším) který prohlásil, že o tom jak jsou lidi blbí se dá snadno přesvědčit v diskuzích pod články na internetu.

0 0
možnosti
Foto

Nevymlouvejme se na směrnice z Bruselu. Například takové Polsko je členem stejné Evropské unie jako my a přesto tam takový průšvih s fotovoltaikou neměli. To jen naši vyčůránkové si tady rozjíždějí své různé zlodějny a vymlouvají se přitom na to že, "Evropská Unie to po nás vyžaduje."

1 0
možnosti
LR

"My" se nevymlouváme. Předhazujte to socanům, ti to schválili.

0 0
možnosti
MK

No aniž bych si článek nebo novelu přečetl musím konstatovat, že novela je určitě paskvil, protože u nás jsou legislativním zmetkem  všechny zákony přijaté od r. 1990 a to "Ústavou" počínaje, tak nevím proč by kritizovaná novela měla býti výjimkou. Obávám se, že jen hrozně málo zákonů, kterým bych se musel "omluvit", protože paskvilem nebo  legislativní zmetkem nejsou;-O

0 0
možnosti
LR

To bude tím, že jste u toho nebyl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik