Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k současné epidemiologické situaci se opozice zbláznila. Se zdravím se nekšeftuje.

1 2
možnosti
Foto

A tak to byste se divil. Jak se kšeftuje se zdravím. A kolik málo si za ty prachy koupíte.

0 0
možnosti
JK

J54i84ř72í 70K47o61z34á12k

10. 2. 2021 18:30

S Covidem už jsme tady pospolu skoro rok. A co za ten rok vláda vymyslela? Ani plán očkování třeba... Všechno na poslední chvíli, ale stále jen slyšíme sebechváu Nejvyššího.

5 2
možnosti
Foto

A není to jedno, jediné, co je důležité, je současná epidemiologická situace.

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkný článek, karma! Jenom bych k tomu měl pár poznámek (jako někteří ostatní, takže se možná opakuji): Obětavá práce sestřiček a armády atd. je jejich zaměstnáním a jsou za to placeni. Svou mzdu za práci dostávají pravidelně, tzn. nevidím žádný rozdíl oproti době před kovidem. Pokud někdo dělá v armádě nebo u poldů pyrotechnika, tak taky se vystavuje při své práci nebezpečím, a neomdléváme z toho dojetím. Práce jako každá jiná. Já taky každý den usedám do auta a jedu po silnici a nemohu absolutně vyloučit, že tomu řidiči kamionu v protisměru se neudělá šoufl a nesmete mne do pekel a kde budu, že, děcka siroty atd. Takže obětavá práce sestřiček je jistě práce adekvátně placená, a že mají ten hadr a atom-oblek, však to jim snad zajišťuje zaměstnavatel. Opravdu už toho bylo dost, těchto řečí. - - - Co se týká Andreje Babiše, jestli chce ještě prodloužit nouzový stav, tak ať si to laskavě domluví v parlamentu, sice mluví divnou hatmatilkou, ale tak když zpomalí, tak to možná připomene slovenčinu a ledaskdo si to dokáže přebrat. Takže v jazykové bariéře to asi není. Doteď tomuto miliardáři dotačnímu podvodníkovi posluhovali komunisté (to jsou paradoxy, pane Vaněk), no ale z nich on měl legraci, tak holt ať se třeba obrátí na piráty či k pitomiovi, třeba. Prostě je to Babišův rybíz. Jeho řeči o tom, že když ho nepodpoří, že budou odpovědní za smrt důchodců, no tak to je gól. Z nevymáchaného otvoru toto vypuští ten, kdo to tady tak parádně rozjel a má na pažbě zářezy za dvacettisíc mrtvých důchodců. Autor dobře píše, ať to hlasování spojí s důvěrou vládě, a ať jde laskavě z politiky pryč, když už se s ním ani ti stalinisti nebaví. Ať si zajede do Švajcu zase zahrát šachy s juniorem, a ať si pak vezme pyžamo a kartáček na zuby a nastoupí na Pankrác, tam je jeho místo. A když mu tam bude trudno, ať si to hodí na prostěradle, jako spousta těch živnostníků, co už jsou za ten rok vyšťavení na kost a nemůžou dál. Všem se nám uleví, důchodce nevyjímaje. A bude po pandemii.

0 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MK

To citové vydírání obětavou prací sestřiřek a doktorů už mě opravdu leze krkem. Ano, tyto profese teď opravdu mají vrchol sezóny a jedou nadoraz. Ale zároveň se nemusejí bát o práci a jejich platy pocházejí z daní těch, kteří právě teď krachují a jejich perspektiva je dost pochmurná.

Takže asi tak.

4 0
možnosti
PB

P63e61t17r 18B85u90r72i48a44n

10. 2. 2021 15:44

Podivuhodná směsice servility, nelogičnosti, manipulace, ideové zaslepenosti a traktátů z kroniky města Kocourkova.

6 0
možnosti
MV

Babis se do soucasne situace dostal tim, jak "ridi stat jako firmu"

spojena opozice za to opravdu nemuze, pane Zemane

6 4
možnosti
LH

Kdyby stát řídil jako firmu - tak sedíte 12 hodin v roušce ani neceknete, stejně jako to mají v montovnách, lisovnách.....

4 2
možnosti
LH

Ukončí se kompenzace, divím se že to nikomu nedochází:-P

0 1
možnosti
MD

Ale většina těch živnostníků kompenzace nechce, oni by raději pracovali a vydělali si svojí prací.

2 0
možnosti
JF

Nemluvte za "soudné lidi"!

4 1
možnosti
JR

Vláda dávno mohla připravit zákony, které by řešily život v pandemické situaci a nemusela dlouhodobě (zne-vy)užívat nouzový stav. Jenomže to pro ni bylo pohodlné a asi i pro někoho velmi výhodné. Jenom to chtělo trochu myslet dopředu a na lidi.

5 5
možnosti
PC

Tak chtít po psychopatovi, aby, byť jen trochu, myslel na někoho jiného než na sebe, natož pak na občany této země, e již z podstaty nemožné.

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik