Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J36a65r31a 36R36a23n94k

14. 1. 2015 0:09

"Pařížské události velmi sjednotily všechny novináře, publicisty, reportéry".....

mylite se, V clanku reporteru bez hranic se ptaji, jak je mozne, doslova nepochopitelna pritomnost predstavitelu statu, kde zurnalisti a blogeri jsou soustavne systematicky pronasledovani, zatykani i zastreleni: Egypt je ze 180 zemi na 159. miste, Turecko na 154. miste, Rusko na 148. miste a Arabske Emiraty na 118. misteRv

0 0
možnosti
PG

"Spojené státy si s tím umějí poradit, oni totiž nic jiného než multikulturní společnost nejsou. A protože tam přišly skupiny lidí ze všech končin světa s různými náboženskými a kulturními tradicemi, tak si s tím musela Amerika nějak poradit."

Do USA nepřišly "skupiny lidí ze všech končin světa". Tento stát vybudovali severoevropští protestanti. A imigrační politika byla zatraceně přísná - každý evropský národ dostal kvóty, aby nedošlo k asimilačním průšvihům.

https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_Act_of_1924

Hlavně s Italy to na začátku 20. století byl pěkný malér (Al Capone a spol. - znáte?).

Začátek rozkladu USA a jejich přeměny na standardní stát Třetího světa se datuje do roku 1965, kdy si hippíci vynutili zrušení všech národnostních a rasových omezení. Samozřejmě, ono to nějaký čas potrvá, než se ta země zevnitř náležitě multikulturně rozvrátí. Největší sílu přirozeně získávají Hispánci, kteří jim proudí přes děravé hranice od jihu a už si rýsují vysněný stát Aztlan rozprostírající se od Kalifornie po Texas.

0 0
možnosti
SB

CItuji z Vašeho článku:

A tak jen pro připomenutí uštvání bulvárem princezny Diany, u nás podíl bulváru na tragedii Ivety Bartošové.

.............................

Houby s octem, pane Zemane.

Princezna Diana zemřela proto, že její řidič jel nepřiměřenou rychlostí a byl pod vlivem návykových lítek. Jestliže tam byla snaha ujet před novináři, tak to byla snaha neomluvitelná, protože on se nepohyboval na uzavřené závodní dráze Formule 1, nýbrž ve velkoměstě plném lidí za čilého provozu. Ohrožovata jiné lidi mohu maximálně tak při útěku před vrahy a nikoli při útěku před novinářem. Jak by k tomu přišel naprosto řadový občan, kdyby zemřel jenom proto, že by do něj takové auto vrazilo. Mohl jste zemřít třeba i Vy, kdybyste v tu dobu byl v Paříži třeba na dovolené.

Dianu neuštval bulvár, nýbrž zabil opilý řidič jedoucí mnohem rychleji, než byla povolená rychlost.

A Bartošová? Prostě pila jako duha. Proč ještě větší slávu v pohodě zvládne třeba Lucie Bílá nebo Lucie BVondráčková či Aneta Langerová, avšak proč Bartošová nikoli? Chyba byla na její straně.

Prostě patříte k lidem, kteří za vším vidí spiknutí krutého světa. Ale i přesto má člověk mít v sobě určitý pocit odpovědnosti a síly se s tím vyrovnat. V ideálním světě nežije nikdo z nás.

5 0
možnosti
Foto

Celkem souhlas až na tu alianci s Ruskem. Jak ukazuje historie Rusko vždy bylo proti Evropě a do žádné aliance se západní Evropou nepůjde, protože Arabské země vyzbrojovalo, podporovalo v boji proti Izraeli a má  v Syrii základnu a má i zde své ekonomické zájmy

3 0
možnosti
Foto

Jak jsem napsal, bez Ruska válka v Sýrii neskončí. Nebo tak jak si to nepřejeme. A že by Rusko teď vyzbrojovalo teroristy, to by bylo samo proti sobě. Samo čelí jejich častým útokům. A kdo všechno v minulosti vyzbrojoval Arabské země? Taky my samozřejmě, ale hlavně Amerika.

0 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik