Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V roce 2019 v ČR za 6 epidemických týdnů onemocnělo chřipkou celkem 996 tisíc osob. Z toho 625 muselo být hospitalizováno na JIP. Nepamatuji si, že by se u nás se v tu dobu zavírala ekonomika blblo se jako v současné době. Lékaři uvádí, že každoročně s chřipkou souvisí 1500 až 2000 úmrtí

2 2
možnosti
JK

Vždy s úžasem čtu vaše příspěvky, nepřestává mě udivovat ta oddanost, řekl bych až láska, k vůdcům AB a MZ a ke všemu co dělají, řeknou a ve vašem případě stačí i jen naznačit. Proto taky ta skvělá v ničem nedostižná Čína. Taky ve vás zůstalo něco ze socialistického bojovníka za mír, ta nenávist k Americe, kde je zase všechno úplně špatně a brzy jim tam udeří ten kapitalistický hladomor, co už tam měl být desítky let.

No prostě jak říkám, úžasné. Jinak se to popsat nedá.

3 2
možnosti
LB

L21i20b77o61r 10B16í46l91e17k

9. 10. 2020 15:34

Z bláta do louže, že jo, pane Kučera

0 0
možnosti
JS

Na rozdíl o Vás, když nevím o co se jedná, tak mlčím.

1 0
možnosti
Foto

Redaktoři v televizi se neobtěžují nasadit si roušky. Možná, že to mají vyargumentováno nějakými vzdálenostmi a počtem osob v místnosti. Ale o to přece jde. Čeká se co řekne vláda, ministr, aby se to mohlo na plné pecky zkritizovat. Takže je nutné přitvrdit. A zase se bude kritizovat. Docela se divím i samotnému ministrovi, že do interview v ČT odloží roušku. To není dobrý příklad. Že jí nemá ta redaktorka, prosím, zatím se to třeba nemusí, za týden už se to třeba bude muset. Ale ministr by se bez roušky vůbec neměl veřejně nikde objevit. Premiér Babiš jí má vždycky.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758658

To, co zde píšete, je kašpařina. Připomíná to tu první fázi, kdy roušky musely být i při solo procházce v lese.

Když se podíváte třeba na německé TV stanice, tak zjistíte, že tam těch roušek u redaktorů, či politiků moc neuvidíte, ale přesto má Německo počty nakažených podstatně nižší, než my.

Chyba bude asi někde jinde.

6 2
možnosti
Foto

Hezky jste to opsal, i bez chyby. Opište ještě ten odstavec, kde jsem psal, že virus nezná hranice. Jste zřejmě proto aby se nedělalo nic a všemu se nechal volný průběh. To já tedy ne.

2 0
možnosti
JK

To jste tedy napsal pelmel.

2 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik