Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J16a54r26a 83R89a73n11k

2. 9. 2015 22:04

Ano, od te doby, co nemate ostnate draty se skutecne muzete premistit treba na Ural:-)

0 0
možnosti
JL

Muslimové se k nám přemísťují, protože jim jde o život a tady se žije líp - do USA se nedostanou, tak jdou do Evropy, kdyby se Evropa zavřela, budou hledat jinou domovinu. Je to logické.

Úvahy o přelidnění lidstva jsou na místě, protože Afrika nebo Čína bude za chvíli nad možnosti, potenciál uživit všechny lidi.

Samozřejmě je možné se přemísťovat na prázdnější části planety: Rusko- Zauralí, Aljaška, Kanada, Jižní Amerika....

Ale Evropa je bohatá a o tom to je.

Evropa si vymyslela své liberální hodnoty v důsledku poslední světové války a teď se jich jen tak nemůže vzdát -samozřejmě se jich vzdá, nebo je upraví, když k tomu bude DONUCENA. A donutí ji zejména Afričané, protože jich bude příliš mnoho.

Ale tak to bylo vždy, že lidé si vymýšlí nové hodnoty, přijímají je (viz křesťanství po zániku římského náboženství - bylo abstraktnější a tudíž vhodnější pro mocenské expanze a pak globální expanzi - trvá to dodnes viz Spojené státy), a pak je mění, když už se nehodí - bolí to, vždycky je to totiž spojeno s nějakým průšvihem, třeba kolapsem národa či celé kultury a civilizace.

Jsme právě v tomto procesu, který bude trvat desetiletí, možná sto let - budou ho řešit i další generace - není nutné mít v tom jasno teď hned, nebo příští rok. Ne, je to hodně dlouhý proces. A není poslední. Přelidnění Země se totiž bdue řešit tak dlouho, dokud se nevyřeší, nebo lidstvo vymře, aspoň zčásti. Třeba na degeneraci a války o zdroje. Taková válka mezi Západem, Ruskem a Čínou (event. Íránem, Pákistánem a spol.) to byla slušná redukce populace - ale ani to by nebylo definitivní řešení, lidé se množí velmi rychle - hlavně tam, kde je teplo a chudo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik