Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M73i92l39a90n 18K83e72s55l

11. 6. 2020 13:59

Není horší EU než celá Čína i s okolím?EU nám předepisuje nejen to kdo bude u nás premiérem,ale i to kdo bude v radě televize.Nebo takový Trump nás nutí utrácet peníze za pro nás zbytečnou výzbroj.Samozřejmě nejlépe tu americkou.NATO chce,aby jsme neúspěchu v Afganistanu pokračovali v Mali.Nebo to hlídání nebe v Pobaltí.Z toho všeho je jasné jak suverénní stát jeje naše republika.

2 6
možnosti

Cina od roku 1951, kdy Tibet vojensky prepadal a kolonizovala bylo cinskymi komunisty povrazdeno vic nez milion Tibetanu. Kolik lidi povrazdila EU?

5 0
možnosti

A30d74a86m 16M50a80l98ý

11. 6. 2020 13:57

Tchaj-wan nikdy nepatřil Čínské lidové republice.

NIKDY.

7 0
možnosti
Foto

J26a18n 69A60n68d80r18l93e

11. 6. 2020 14:03

Ano, a Čínská republika byla založena dříve než Čínská lidová republika.

3 0
možnosti

MZ prohlásil, že zahraniční politiku činí vláda a cestu nedoporučí. Pan V, patří k opoziční straně a tak nebude dbát na doporučení vlády, to by byl považován za slabého partnera sněmovny. Byznys děláme větší s TW a třeba si pan V.domnívá, že pevninská Čína příjde k rozumu a konečně dorazí slibované investice hradním pánem. V tomto případě rozumím, není li tomu tak, je to jen Davidovo gesto, které nic nepřinese a neřeší ani nezvedne o píď národní hrdost a raději bych vyvěsil Tibetskou vlajku ,,,,,

4 3
možnosti
Foto

Pane Zemane, nejsme kolonií v současnosti komunisty okupované části Čínské republiky. Svobodný člověk by měl podporovat svobodné lidi na celém světě a ne poklonkovat diktátorským režimům. Že je komunistická číst Číny velká a má prachy je sice pravda, ale to ji morálně nelegitimzuje.

9 0
možnosti
Foto

v čem je občan Taiwanu svobodnější, než občan Číny?

0 5
možnosti
Foto

Článek bych přirovnal k vlašskému salátu s několikanásobně prošlou lhůtou doporučené spotřeby.

5 1
možnosti

Naše PŠM, v Sušici - podobně vedl npor. Vejdělek. Upozorňoval na blízkost Západní hranice, kde číhá agresor. Z neznámých popudů, agresor přišel z Východu ! Kreml je trvale tupý, myslí si, že lepší budoucnost se dá zajistit sochou a nejlépe hlavní tanku. Číňan to již pochopil. Bojuje kombinací politických a ekonomických prostředků. Kdo bude hodný, dostane lízátko - Vstup na jejich trh. Peking pohledem, na prostor EU se řešení nabízí samo - Hle, osiřelý Miloš ! Nikdo jej nebere vážně a nikam není zván ! Miloš, tedy líže rád ! Tož já nevím, ta okupace v 08/1968 byla i lepší ! Kreml si na nic nehrál ... :-)

8 0
možnosti

Dělba moci v demokratickém státě, kterým snad ještě jsme, spočívá na moci zákonodárné, výkonné a soudní.

Celý váš článek je nesmysl.

9 1
možnosti

Co se to s námi děje, najednou tolerujeme komunistům to co by si po revoluci nikdy nedovolili. Pochlebujíc čínským soudruhům si dovolí lustrovat volené zástupce, dávat jim příkazy a vyhrožovat. Filip pak uráží Česko a Čechy v ruském armádním plátku, evidentně je mu líto, že nejsme ruská kolonie a přitom je místopředsedou parlamentu země kterou jako samostatnou neuznává.

A spousta jiných příkladů včetně plánování úkladné vraždy na volené zastupitele.

Proto musí někdo dát ráznou odpověď všem snahám o ovládání Česka. Hrad to nebude, a vláda taky ne, takže zaplať pánbůh za osvícený, hrdý český senát.

11 0
možnosti

zrejme by se zase mely zakladat lidove milice, ze?

7 1
možnosti
Foto

váš blog mi bolestně připomenul pravidelná PŠM naším pologramotným majorem.

Pro neznalé PŠM - Politické Školení Mužstva

10 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik