Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Mladou čerstvou kachničku na pomerančích z Vodňan? - zapomeňte!"

;-DAni se nedivím, ve Vodňanech moc pomerančů neroste.

4 2
možnosti
Foto

Nikdy jste nejedl kachnu na pomerančích? To o něco přicházíte, navrhuji to napravit.

1 1
možnosti

myslím, že pán (právem) poukazoval na něco jiného ;)

3 0
možnosti
Foto

.. na pomerančích z Vodňan....... , furt nic???

0 1
možnosti
Foto

Pravda, ve Vodňanech asi pomeranče nerostou.

Ale jinak, pošírovaná vodňanská kachna na pomerančích je lahůdkou.

Jenom se to s těmi časy a teplotami nesmí zvrtat, jako když se dělá segedín.

1 0
možnosti
Foto

Možná a asi ano je správně Vodňanská kachna, protože to je Trade Mark.

Ta kachna by byla vodňanskou jen tehdy, pokud by se tam volně plavala po rybníce.

1 0
možnosti
Foto

pomalé pečení a pošírování, jsou dvě odlišné věci.

viz třeba http://recepty.naseinfo.cz/recepty/rady-do-kuchyne/co-je-posirovani

0 0
možnosti
Foto

Ta to se tedy rád nechám poučit.

1 0
možnosti