- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
"Mladou čerstvou kachničku na pomerančích z Vodňan? - zapomeňte!"
Ani se nedivím, ve Vodňanech moc pomerančů neroste.
Nikdy jste nejedl kachnu na pomerančích? To o něco přicházíte, navrhuji to napravit.
myslím, že pán (právem) poukazoval na něco jiného ;)
.. na pomerančích z Vodňan....... , furt nic???
Pravda, ve Vodňanech asi pomeranče nerostou.
Ale jinak, pošírovaná vodňanská kachna na pomerančích je lahůdkou.
Jenom se to s těmi časy a teplotami nesmí zvrtat, jako když se dělá segedín.
Možná a asi ano je správně Vodňanská kachna, protože to je Trade Mark.
Ta kachna by byla vodňanskou jen tehdy, pokud by se tam volně plavala po rybníce.
pomalé pečení a pošírování, jsou dvě odlišné věci.
viz třeba http://recepty.naseinfo.cz/recepty/rady-do-kuchyne/co-je-posirovani