Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

18. 10. 2012 18:17
Řešení existuje

Stát nemůže být bačkora a lid se musí bát. Do svobody tak jak je dnes prezentovaná jsme zdaleka nedospěli a proto si ji nezasloužíme. Kamkoliv se podíváte, tam se porušují vědomě zákony a předpisy a v takové situaci musí nastoupit státní teror.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

18. 10. 2012 11:30
A jaké navrhujete řešení?

Předpokládám, že zvolit si KSČM, vystoupit z EU a NATO, nastolit vládu dělníků a rolníků, zadrátovat hranice a vrátit se k té úžasné době, kdy všechno bylo české a kdy měl každý (už) všeho dost.

I když, možná, že začít se trochu zajímat nejen co, ale i proč se to kolem nás děje, vzepřít se nesmyslným nařízením EU, používat vlastní hlavu a nepít a nejíst odpad by taky nebylo k zahození...

0 0
možnosti
PDC

Pierre de Croissant

18. 10. 2012 11:50
Re: A jaké navrhujete řešení?

jo to komunisti uměnili, říkat za druhé, co si myslí a pak je za to ještě trestat.

0 0
možnosti
JF

Frollik

18. 10. 2012 11:01
Brusel nám sice dost poroučí, ale za vše nemůže.

To, že si hoši ze Zlína lijou do chlastu methanol není nařízení Bruselu. Taky nikdo nezakázal Velebovcům pracovat. Pravda, je jednodušší sedět na zadku a brát dotace za neosázenou půdu.

0 0
možnosti
VZ

panmistr

18. 10. 2012 11:22
Re: Brusel nám sice dost poroučí, ale za vše nemůže.

Autor měl spíš asi na mysli cochcárnu (každý si dělá co chce), kterou odstartoval Brusel tím, že podporuje koloběh potravin po celé Evropě. Viz zmínka o polských potravinách, maďarském vepřovém barveném na hovězí atd. V tomto těžkokontrolovatelném binci se dá snadno podvádět. Takže do toho spadá i ten metanol. Konečně i ta neosázená půda je pod tlakem Bruselu. Článek karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik