Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pan, ci souduh Zeman lze uz v nadpisu. "Odchod USA ze str. Vychodu krici cely arabsky svet". Nekrici primi sousede Izraele, Egypt a Jordansko kteri maji s Izraelem mirove smlouvy, Nekrici Saudove a Emiraty, nekrici severoaricke arabske staty od Maroka az po Lybii, ani Sudan na jihu. Zbyva uz jenom Rusy obsazena Syrie a Irak. Libanon se nevyjadruje, ma zrejme jine starosti a shitske iranske milice jim moc nevoni. Z toho arabskeho celeho sveta zbyvaji jen dve zeme.

Ani kdyby autor napsal "cely islamsky svet", by skutecnou situaci nevystihl.

1 1
možnosti
JL

Pane Vladimíre Zemane. Dokud arabsky stredni vychod bude mit ve svych myslich (i v zakonech) zniceni Izraele, bude dnesni situace pokracovat. Zde mate i odpoved na otazku atomove zbrane vznikajici v Iranu.

Pridejte jeste k tomu historickou nenavist mezi "shiites and sunnis" a mate na konflikt zadelano. Take je treba si uvedomit uceni Islamu. Dnesni klid v Evrope s malymi vystrelky, je jen zacatek, co prijde potom. Ta "pata kolona" bude tou, co evropane nechteji. Zniceni jejich historie. Prave ta Albanie a Bosna s Hercegovinou jsou ukazkou, co se stane s diktatem na obyvatelstvo. V tecto zemich to bylo jen dve/tri stoleti. S pomoci penez z oleje to muze byt rychlejsi.

Americane jiz asi dva roky, nenakupuji ropu z jinych zemi. Dnes jsou nejvetsim svetovym vyvozcem teto suroviny. Jejich snaha je ochranit prisun teto zakladni suroviny pro ostatni zeme. (svetova cena a jeji vykyvy, ohrozuji i USA). Zde vojenska sila je nutna. Ochrana po zniceni olejoveho zarizeni v SA je toho prikladem. Kazde zvyseni cen je take naruseni ekonomie i v CR. My, jako spotrebitele, to pocitime nejvice.

6 1
možnosti
DR

Odejít musí především z Iráku, poněvadž na sbalení svých pěti švestek dostali čas do konce ledna. A pokud to respektovat nebudou, což je možné, tak se od února i zde stávají před světem vojsky okupačními a výmluvy na to či ono už budou naprosto směšné.

Za blog souhlas, nicméně já mu určitě za to co v té funkci předvádí, palce v prezidentské držet určitě nebudu.

2 6
možnosti

...máte v tom velkej bordel, rudoši:-)

5 2
možnosti
PP

> z Arabského světa přišlo arabské číslování

Přikládám zajímavý blog o přínosu arabské kultury světu:

https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=435230

Jinak v zásadě souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Írán je země, která se netají tím, že jejím cílem je zničení státu Izrael a rozšíření islámu do Evropy. Ty země, které mají atomovou bombu veřejně to neprohlašují, že jejich cílem je zničení jiných zemí.

9 1
možnosti
MS

Můj pohled je: Odejde amerika, BV se zaměří na Izrael.

"Zruší" (ehmm) se Izrael, BV si najde někoho jinýho. (Kdopak to asi bude?).

"Zruší" se nekdo jinej, začnou se mlátit mezi sebou.

5 1
možnosti
MK

Dávat za příklad Albánce není moc dobrý nápad. V Albánii to sice funguje, ale mezi těmi samými Albánci v Kosovu už ne. U začátku tamějšího vraždění Američané vůbec nebyli a nebýt jich, tak se to tam mydlí dodnes.

8 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik