Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Pánové diskutéři ! Rád se vracím abych se pokochal příspěvky některých zavilých odpůrců, teĎ jsem napsal jednu odpověď, dám Vám to k přečtení. Zvlášť paní Jandové a panu Kindlovi!

:-)------Pane KIndle! Já Vám Při Vašem vzdělání trochu osvěžím paměť. Pamatujete ministra doprava Řebíčka za ODS. Ten šel do politiky a jeho firma měla roční obrat 700 milionů ! KDyž odcházel z politiky, měla jeho firma obrat 7 miliard. JE to Babišův případ? A všechno bylo OK: JE to otázka úhlu pohledu ! !!!!!!

1 1
možnosti
Foto

Při vašem vzdělání, pane Nováku. Ano, je to Babišův případ a je dobře, že ten zákon konečně je

0 1
možnosti
Foto

Když si pročítám ty diskuse, napadá mě jedno. Všechno je tu o dotacích. Ty ničej podnikatelské prostředí, lámou charaktery. Pryč s dotacemi, ale všude v EU. Pak teprve zavládne mír v duších. Taky o dotacích byl ostatně ten článek. Za účast v diskusi děkuji.

1 0
možnosti

Ano, socialistické inženýrství je hrobem každé společnosti!

:-)

0 0
možnosti
BM

Babiš ve vládě jednal s určitým omezením, to proto aby nedával příčinu ke střetu zájmů. Teď přepíše firmu na dceru a pak se nebude muset tolik hlídat a vám to osladí těšte se.

1 1
možnosti
MK

M53i79l86a71n 19K38e50s34l

15. 9. 2016 16:20

Kolik na dotacích dostal Babiš od této vlády,kolik od předešlých?Jaké dotace z EU dostal jako ministr a jaké před tím než se ministrem stal?Bylo to prosím někde uvedeno?

1 1
možnosti
TN

Vracím se k otázkám, které jsem tady pokládal ráno.

Jak a čím ten Babiš dává tu zemi do pořádku? Nebo jak by ji dával do pořádku, kdyby si ji opravdu mohl řídit jako svou firmu a nepřekáželi mu v tom ti všichni neschopní okolo?

1 1
možnosti

Mohl by tuto zemi vést v přirozených vztazích a občanské svobodě, kdyby nebylo tolik toho socialistického inženýrství! Jako úspěšný podnikatel je pravicového smýšlení, ale nedostal dosti hlasů, aby nemusel sloužit socialistickým inženýrům!

:-)

0 0
možnosti
ES

Otevřený dopis všem poslancům.

Vážení poslanci kteří jste v životě nic nedokázali a normálně neumíte pracovat ,prosím Vás nerozhodujte o tom zda nějaký člen vlády může nebo nemůže podnikat a vlastnit cokoliv. O tom rozhodneme my VOLIČI . My moc dobře víme koho volíme ,co ten člověk dělá a co vlastní a když se rozhodneme ho zvolit třeba i za prezidenta tak Vy nám do toho nebudete kecat. Emanuel [>-]

8 2
možnosti
SB

Perfektně napsáno. Jsem téhož názoru a doufám, že se to při volbách potvrdí.

3 1
možnosti
BM

Když Babiš přepíše Agrofert na svého syna tak budete všichni spokojeni? Ale co se tím změní? Nic. Po skončení v politice si zase Agro. přepíše na sebe a zase se bude řvát že podváděl jako s Čapím hnízdem. Bude to něco jako firma pana ministra Jurečky. A dotace kdo je schvaluje? Zřejmě Babiš sám. Chtělo by to si rozmyslet co vlastně chcete a ne jenom kecat proto že se nám to teď hodí.

3 0
možnosti
RM

Jurečka je čistý jak sníh, na něj to napsané není :D

2 0
možnosti
PN

P13e82t12r 74N54ě41m52e69c

15. 9. 2016 13:27

Omezeních v podnikání a politice je mnoho, jen teď se z toho dělá bublina: podnikat nesmí např policista, do zastupitelstva nesmí kandidovat např zaměstnanec úřadu, atd....

0 0
možnosti
ZB

Asi jsem navrh zakona blbe pochopil. Proc by Babis /ale i kdokoliv jiny/ musel odejit z "politiky"?

3 0
možnosti

Proč má Andrej Babiš odejít z politiky? Protože něco dokáže udělat i pro společnost, mluví srozumitelně.

:-)

0 1
možnosti

Bohužel, politici odmítají pořádné chlapy ve sněmovně, kteří něco dokázali. Politici chtějí pěstovat politický bysnys jen mezi neschopnými normální práce, nekonečnými žvanily u pultíku. Vždyť by mohli přijít o svůj politický bysnys!

:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik