Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J38i11r40k79a 61K39o27r12n

4. 2. 2020 16:25

Jeden z lékařů v čínském Wu-chanu se snažil varovat své kolegy, když loni v prosinci zaregistroval sedm případů nákazy neznámým koronavirem. Čínská policie ale oftalmologa Li Wen-lianga obvinila z šíření falešných zpráv a vyzvala ho, aby ukončil „nelegální aktivity”.:-)

0 0
možnosti
JB

J29i72r69i 57B26o80r

4. 2. 2020 13:15

To máte hřebíky,šroubky,skoby,okapy, okna ,dveře,prahy, "nehoupat".:-)

2 0
možnosti
LV

To množství názorů, ty závěry lidí nemajících potuchy o čem to je

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=744387

Právě jste prezentoval jeden z nich...

5 0
možnosti
VR

Místo toho obdivného vzdychání, za jak dlouhou dokáže tisíce nahnaných dělníků postavit prefabrikovanou nemocnici, bych s spíš zajímal, co dělali od prosince, kdy vir zjistili a kdy konečně něco udělají s těmi hrůzostrašnými tržnicemi plnými hnusu...

10 0
možnosti
LV

Ano, to ale není zrovna něco, nad čím by bylo možno slastně vzdychat, tak se o tom raději mlčí.

R^

3 0
možnosti
MT

Nenapadlo Vás, že na té kritice prvního z Pirátů Bartoše (že Vy ho nemáte moc rád?) možná něco je?

Když si Čína umí za deset dnů postavit tu super nemocnici ale mají problém s rouškami, tak je zřejmé, že nedostatek roušek není způsobem NEDOSTATKEM PENĚZ, ale jejich lokální dostupností/výrobními kapacitami. Když jim tedy pošleme peníze, mají pro ně menší smysl než ty roušky, ne? Kdybychom jim poslali roušky v hodnotě 10 mega a objednali si výrobu roušek nových, tak to bude situace win-win. My provětráme sklady, oni dostanou materiál který akutně potřebují a my si ten materiál postupně doplníme, protože my je NEPOTŘEBUJEME urgentně.

Tak nějak si přestavuju smysluplnou pomoc, po které voláte. Jenže sám se od těch politických animozit nějak těžko oprošťujete:-)

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, asi potřebují více roušky, než našich upachtěných 10 miliónů. Ale čtěte prosím dál. Co nás opravňuje si myslet, že už to tady nemáme taky? Opravdu tomu tak věříte, že to tady nemůže být? Je to v sousedním Německu. Pak ale budeme ty roušky zatraceně potřebovat. Protože je bude žádat každý, a to nejméně 10 balení. A ten náš jediný, malý výrobce to nebude stačit vyrábět.

0 0
možnosti