Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K36a77r24o16l 45W96i67l90d

2. 9. 2021 6:29

Pan autor článku má absolutní pravdu. Díky.

0 0
možnosti
Foto

Všem moudrým diskutujícím: kdyby tam byl jen kousek zločinu, tak už Babiš sedí. Takže hanba české spravedlnosti! Je jasné že podléhají politickým tlakům. Je mi z toho špatně!

1 0
možnosti
Foto

Když se Luigi Galvani dotkl skalpelem žabích stehýnek na plechu, hned se dala žabka do pohybu. Podobně nestranné vyšetřování impulzivně ožívá vždy krátce před volbami. Po selhání doživotního státního zástupce Pavla Zemana přichází statečný Šaroch. Dosáhne alespoň on neodvolatelnosti jaké se těšili Krupauer nebo Ján Pješčak představitelé prokuratury - orgánu sui generis socialistického Československa ?

Pro zájemce o kurzy práva : podvod to bude až dojde k pravomocnému rozhodnutí. Zatím platí presumpce neviny. Vyšetřovatelé jsou vyšetřovatelé a novináři jsou žurnalisté. Co je zakázáno provádět při vyšetřování orgánům činným v trestním řízení, není tím spíš povoleno novinářům. Na doplnění znalostí doporučuji četbu amerických klasických detektivek - užití formule kausy Miranda Escobedo a např. zákaz přihlédnutí ke svědectví z doslechu.

1 0
možnosti

Kauza? Směšné...Jde o jednoduchý primitivní dotační podvod, který musí pochopit i školák. Aby dosáhl Babiš neoprávněně na dotaci určenou pro malé a střední firmy, vyčlenil Čapí hnízdo z Agrofertu - dlouho lhal, že neví, komu tehdy Čapí hnízdo patřilo, pak se ukázalo, že to byly jeho děti, které v té době ani nepobývaly v Česku....Po vyčerpání dotace se vrátilo Čapí hnízdo zpět pod Agrofert. Vše bylo jen formálně, fakticky Čapí hnízdo Agrofert nikdy neopustilo. Babiš silou své moci, neomaleným lhaním, silou peněz a drahých právníků i mafiánskými praktikami kope zatím zdárně vše pod koberec. Ale pokud nevyhraje volby, čeká ho zasloužený kriminál.

3 0
možnosti
Foto

K46a67r78o68l 27W77i39l30d

2. 9. 2021 5:52

Podivné konstatování, pane Procházko! Vyhrát volby znamená být omilostněn? To odkdy a podle jakého zákona?

1 0
možnosti

O kauze už v podstatě nemá smysl psát. Ukazuje se, že beztrestnost začíná hranicí 50 mil. Kč. Bureš prostě okrad malého českého zemědělce. Jako veliký, se slovy básníka umenšil. To je celé. Můžeme meditovat, že tak se to děje běžně, kdyby v politice nebyl, tak by se na to nepřišlo ap. Žel, zřejmě pravdivé .

Bureš v politice ovšem je. Vedle jeho neuvěřitelných keců, včetně obětování vlastních dětí - To je vše na pováženou. Nelze nevidět, že zdržuje, pak je pořád před volbami, že. Otázek je kopec, jedna podstatná! A proč sám nemá zájem o průběh soudu, aby se očistil? Proč naopak žádá o zastavení řízení ... ?

Soud s mostem ve Studénce už běží 13 let, bez pravomocného rozsudku. Podobně s Hnízdem. Tak, či onak, jak to má na občana působit? No jednoznačně. Nedůvěryhodná justice a celý systém. I ti stavitelé mostů měli určitě dobré právníky. U Bureše pak tedy ještě lepší! On přijde taky na řadu, vypadá to tak, za 26 let ... ! :-)

4 0
možnosti
Foto

K55a17r58o88l 95W26i66l91d

2. 9. 2021 6:01

Pane Bučku, k základům slušnosti patří, že ten člověk se jmenuje Babiš a ne Bureš. Jinak Vás to staví na velice nízkou úroveň.

0 0
možnosti
Foto

K94a73r53o15l 97W39i98l16d

2. 9. 2021 6:07

Pane Poborský, to jsou jednoduché počty: Pan Babiš vrátil dotaci, to je 50 milionů, pak dal na charitu 50 milionů, to je už sto milionů, Platba za právníky je vedle toho maličkost. A navíc jsou to jeho peníze - co Vám je do toho?

0 0
možnosti

Zákon samozřejmě porušen byl. Dokud však bude podezřelý ovlivňovat výkon práva z funkce premiéra, není možné případ dotáhnout. Velmi rychle se to začne hýbat až ve chvíli, kdy podezřelý opustí premiérský post. Což by se ve vyspělé zemi stalo už před několika lety.

6 2
možnosti

Tak co hledají, když už je jasno... ;-D

3 1
možnosti

Svatá ty prostoto.

2 0
možnosti

M20i40l81a62n 60K37e47s70l

1. 9. 2021 17:15

Může se stát chyba,může to být podvod.Kontrola by na to měla přijít,ovšem nesměla by být jen fotrmální.

0 0
možnosti
Foto

Celá věc vyšla najevo v době kdy začíná platit zákon, který zakazuje anonymní akcie na majitele. Firma Farma Čapí hnízdo proto zaniká a stává se součástí Imoby, která Agrofertu spravuje nemovitosti. Tím se zjišťuje , že Čapí hnízdo vlastnili papírově jeho děti, ale nejsou uvedeni v rejstříku akcionářů, ale že stále spadala pod Agrofert. Tedy Čapí hnízdo nemělo nárok na dotaci. Bankéři britské banky u které Čapí hnízdo žádalo o půjčku potvrzují, že vždy žádal o půjčku Agrofert, který uváděl, že je od samého počátku vlastníkem Čapího hnízda. Nikdy nikdo jiný. Jeho syn uvádí, že nikdy jeho děti Čapí hnízdo nevlastnily. Pouze Babišovy podepsaly nějaký papír.

6 1
možnosti

Líbí se mi, jak se dají mínusovat fakta! Juro, kontrolní otázka! Kolik je 1+1 = 2 ...? ANO, nebo jak kdy ? "S kým čím, a o kom - o čem a pro koho" ? 5 pád - Soudruhu Bureši ! Nejlepší je pád 2 - Bez soudruha Bureše ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik