Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Zasloužená karma. R^

0 1
možnosti
TT

Ale prezidentovi nešlo o nadzvednutí opozice, ale výradně (jako v poslední době vždy) o sebe samého, byl to pouze vzkaz: "Andreji, podívej se jak tě držím za kou..., tak zchladni a tanči, jak já pískám"

3 0
možnosti
PK

No ještě bych doplnil jednu kauzu , kterou dotahoval známý investigativní novinář a týkala se pani naší komisařky v EU,stát díky aktivitě pana investigativce zaplatil slušné odškodnění....

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
JN

Já jsem dosud vystačil s konfekčními obleky, takže nemám zkušenost s kalhotami šitými na míru. Ale pokud se krejčí na něco podobného ptá, předpokládal bych, že se jedná o nohavici.

Vy to nosíte v kapse?

2 0
možnosti
EH

Opozice ukázala, o co jím jde - o trestně stíhaného Babiše, kterým se mohou ohánět v předvolebních debatách. Svědčí o tom to jejich "měl by se obhájit u soudu".

Asi obviním Fialu ze znásilnění. A doufám, že se pochlapí a nebude akceptovat zastavení trestního řízení jako nesmysl, ale hezky se obhájí u soudu. ;-)

5 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
SN

:-).......Jako obvykle, výborně napsáno i doloženo! Už jsem to psal několikrát...nastoupil Babiš, začal dělat pořádek, preference ČSSD letěly volným pádem dolů! Vyhození Babiše z vlády, nepomohlo! Tak řiditel rychlé reorganizace policie, Chovanec, možná na radu někoho, vymysleli plán a začali se hrabat v minulosti. Dluhopisy nezabraly, tak se objevilo Čapí hnízdo!

Pak čtyři roky.....Fiala, Kalousek,Bartoš, Farský a celá další plejáda zhrzených politiků, odstavených od plných korýtek začínala mantrou......máme stíhaného premiéra, který nám dělá ostudu v celé Evropě!

Přitom.....na záběrech televize bylo jasně vidět, že se tam mezi politiky pohybuje premiér, jako ryba ve vodě, s každým se domluví, neviděl jsem politika, který by se odtáhl při nabídnutí k podání ruky. Kdo má bujnou fantazii mže si tam představit třeba Fialu, nebo Sobotku, ev. další hrdiny ohnivě řečnící v našem parlamentu!

Čili......všechno je OK, president zase podráždil politiky. Že Babiš vzápětí prohlásil, že abolici nepřijme a nechá tedy jeho případ dojít do konce, to už žádný nějak moc nezmiňuje! S těmi novináři má president pravdu! R^R^R^!!

6 12
možnosti
JF

J51a68r23d71a 72F79i55š62e17r

23. 9. 2019 11:19

;-D;-DHele Srando, vy všichni komouši jste utekli k Burešovi a KSČM se nedostane do Parlamentu, to jste nějak nedomysleli člověče....a s novináři má Zeman pravdu? Taky bys je taky nejradši vraždil, Lunochode Lumene?:-) Hmm

11 2
možnosti
MB

AB je v kolosálně - nekonečném střetu zájmů, z čehož plynou jednotlivé kauzy. I jsem ochoten uznat, že v tom jeho širokém záběru se nemusí jednat o jeho osobní iniciativu - Žel, dojmy důsledků + profit, jdou za ním. Jeho počínání považuji za zvrácenost doby - Kdy dělník podporuje miliardáře - Není podporován ten malý ...

Žel, zhruba tak nějak jsou nastaveny současné mantinely a jeho podporovatelé to berou, jako samozřejmost. Aby nebylo problémů málo = Od toho zde máme M. Zemana. Naprosto NESMYSLNĚ píchá do prakticky uzavřeného případu. Proč tak činí? Rovnice úvahy se nabízí sama - Očištěný silný premiér = Slabý a nepotřebný prezident. Je komické, kdy nyní AB si namáčí hadřík do Acetonu a dělá vše, aby ten ostudný Zemanův aboliční nátěr ze sebe smysl! Miloš kontruje dalšími výroky - Sice jsem tě natřel, ale je na tobě, zda si tu moji špínu na sobě ponecháš = Osvobodím tě, ale nemusíš to přijmout. Souhlasím s nadpisem - Kauza se zdárně rozvíjí, jak si moudrý Miloš ostatně přál ... :-)

14 3
možnosti
Foto

Tak tak. Udržujte ohýnek do příjezdu požárníků. A trošku se zapomíná na to, kteří že to ,,paliči " škrtli sirkou, a stále se snaží pod ohýnek přikládat z obav, aby jim nevyhasl. A tak řičí, že je to Bimbo, kdo tam přilil lavor benzínu. A přitom vědí, že jim ten ohýnek zase tak trošku přidusil;-D

0 0
možnosti