Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Souhlas s výhradami. Hlavně odchod těch 3 poslanců je vzorový případ, jak by to nemělo vypadat!!!! Za odchod z poslanecké sněmovny dobře placená místa ve státních organizacích (placená tedy ze státního a tedy i z mých daní!), s perspektivou přetrvání i po pádu sněmovny.

Už jsem to psal - když nesouhlasí poslanec s programem strany, tak má odejít; jako zaměstnanec od firmy, kde ho to přestane bavit. A pokud to bylo ve prospěch strany - pak by ho měla zaplatit příslušná partaj ze své stranické pokladny a ne ze státního.

A přeběhlíci - ti tam skutečně dělají pěkný nepořádek - ty by měly mít strany právo odvolat a vyměnit, protože sněmovna je, nebo by měla být, o stranách, tak jak to dopadlo ve volbách.

1 0
možnosti
Foto

Proč to mělo být špatně? Šli na hůře placená místa ve státní správě. Ta jim byla nabídnuta, protože jsou to politici a ta místa jsou veskrze politická. Ať to točím tak nebo tak, nevidím sebemenší chybu. Větší by byla, kdyby takový poslanec neodešel a hlasoval proti své straně. Y toho jsou pak ty veletoče, které blokují sněmovnu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik