Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

philipe

15. 12. 2011 13:34
Vašnosto,...

Kde jste přišel na tu astronomickou sumu a jak toto tvrzení můžete dokázat ?! Samozřejmě je to nehorázný nesmysl ! Víte vůbec, co je to trilion ?To je přesně 10 na 18 to jest million billionů. Vyjádřeno numericky je to :

1000000000000000000 jedotek, dejme tomu USD. Billion je jiný výraz, jak možná víte ale spíše nevíte, pro milliardu.

Takže velevážený, samozvaný ekonome, naučte se nejdříve trviální kupecké počty, protože matematika se zabývá abstraktními procesy, kterým by jste Vy stejně neporoztuměl, než se pustíte do jalových úvah. Mimochodem, Canada odůvodnila svou zdrženlivost ohledně Kyoto-Protokolu tím, že dokud nepodepíšou tu smlouvu státy jako USA, Čína, Indie a myslím i Brasilie je ten Kyoto-Protokol jen fražka. A v tom mají pravdu. Druhý důvod byl ten, že by Canada musela doplatit za emisy CO2 z minulých let několik miliard USD. Vy jste bohužel další příklad čs. demagogie. Bez ČR se EU povede lépe. O destruktivní a nikam nevedoucí aktivity čs.vědátorů se EU nezajímá.

1 0
možnosti
P

philipe

15. 12. 2011 14:06
Re: Vašnosto,...pokračování

S Vaším návrhem, že by se ty stovky milionů, nikoli trilionů, měly investovat do akcí, které uvádíte naprosto souhlasím. Ovšem, jak prohlásil na smrtelné posteli nejmoudřejší z moudrých rabínů (rabín =učitel): ¨synku, nikdy nezapomeň, že všechno souvisí se vším¨. Tak nějak to asi je. Brazilští nenažraní velkokapitalisté kácí denně několik hektarů pralesa aby mohli rozšířit jejich i tak nepřehledné latifundie a pěstovat ne tisíce ale stotisíce krav, které sežerou miliony tun krmiva, vyprdí miliony kubických metrů methanu a vy..rou miliony litrů fekálií. Jen prorto, aby si nenasytní Američané, Evropani a v posledné době i Asiati mohli denodenně nechat servírovat steak. Nenažraní němečtí sedláci devastují chemickým hnojivem, pesticidy, insekticidy a jinými sra.kami zemědělskou půdu, aby mermomocí zvýšili jejich úrodu a tím i zisk. Jejich otravéné potraviny pak importují do Afriky, kde nejen zruinují místní agrikulturu ale navíc zkorumpují vládní úředníky. Takže je vše navzájem propojeno.

1 0
možnosti
VZ

panmistr

15. 12. 2011 12:24
On i ten biobenzín

E 85 je zatím levnější jenom proto, že na něj není uvalena spotřební daň. Tím jsou ovšem opět všichni okrádáni. Stejně jako výkun elektřiny z fotovoltaiky. To přeci vůbec být nemůže. A jestli si to chce ČEZ vykupovat, tak ať se to pak nepromítá do celkové ceny za spotřebovanou elektřinu. V tom je tak neskutečnej b....l, že to nemá obdoby. Vážně začátek 21. století je ve znamení hloupnutí mozků. Tak bude asi i nazván. Článek karma [].

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik