Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

"Já tedy taky nejdu." To jste teda ještě větší zdělanec než ten vás Kraus.

0 0
možnosti
Foto

Musím s politováním konstatovat, že ač se snažím jak můžu, vyvolat diskuzi o OZE se mi příliš nedaří. A to je právě to, co mě na EU vadí ze všeho nejvíc. Podpora OZE. Úvodník iDnes - Biopaliva nejsou tak zelená, jak se zdálo. Než na to všechno EU přijde, uplyne hodně let. Myslel jsem, že v této době už půjdou energetické sítě pod zem, aby nerušily ráz krajiny. On to problém je, ale řešitelný, jen to stojí peníze. Místo toho se budují další sítě, protože OZE si se stávajícími sítěmi nekonvenují. Tu a onde trčí k nebi nevzhledná vrtule, louky se pokrývají panely fotovoltaiky. Všechno nanic, za pár let se to bude rušit. Až se někomu u nás, nebo spíš v EU snad rozsvítí.

0 0
možnosti
VK

Prestoze porad Jana Krause uz neni to co byval a muze za to podle mne ponekud nudny vyber hostu, patri Kraus k tomu nejlepsimu na poli televizni zabavy.

1 3
možnosti
AK

Jedině Karel.

Zeman s jeho oposnlouvou a skvělými spolupracovníky (Šlouf, Kavan, Gross apod.) mě vůbec neláká. A byl by to vpodstatě pokračovatel Klausova stylu.

1 4
možnosti
MC

Svou zodpovědnost tím nesejmete. Můj rozum mi říká, že kandidáti nejsou identičtí ani klonovaní a nechci být poválečným alibistou, vždy cítím určitou zodpovědnost, proto jdu volit. M.Zeman je lepší volbou.

5 1
možnosti
PS

Zeman je přece jen menší zlo, i když je to EUrofederalista, není to EUhujer, který by nekriticky přejímal vše co v "Bruselu " vymyslí jako Schwarzenberg. Také nebude v budoucnu jmenovat Kalouska guvernéremČNB.

6 2
možnosti
Foto

O tom, že Kraus je univerzální vzdělanec, žádná. Já to ale asi hodím Zemanovi. Přece jen...

6 8
možnosti