Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi Vás líto. Takové zklamání - inu, bude jaro, snad to s příchodem hezčího počasí překousnete. ;-(

2 6
možnosti
Foto

J56a67k47u34b 19R63o89t42h

2. 4. 2015 10:41

A já doufám, že vyhodnotí a zřídí. Už jen proto, že okamžitě stoupne počet mozkových a srdečních příhod na straně českomoravskoslezských komoušů a nácků.;-O;-D

2 6
možnosti
ON

Bohužel nezřídí. To ostatně říkal i Vondra jen to jaksi autor blogu zapoměl napsat. Kdyby nějaká základna vznikla tak dál na východ u nás by bohužel neměla smysl.

0 0
možnosti
Foto

Další vymaštěnec s pevným postojem, který se nějakou pravdou rozhodně nenechá zmást. 

 A proč je tedy v Německu násobně vyšší životní úroveň než u nás, přestože na rozdíl od nás prohrálo válku? Protože je americkou okupační zónou. Na rozdíl od nás, kteří jsme byli okupováni Ruskem a znát je to tu doteď. Fakt ubozí okupovaní Němci :-)

6 2
možnosti
JH

tak jediny pevny postoj tu predvadi ne-moc-bystri sasci tveho formatu......s USA na vecne casy........je z podivem, ze temhle kecum po s SSSR na vecne casy, jeste nekdo veri......ale hlupaci jsou vsude, jak zde dokazujete.......mit VLASTNI nazor a VLASTNI SVOBODU, to pro Vas neni, lepsi je neustale lezt nekomu do zadku a jen vytahnete hlavu z jednoho, tak ji zarazite do druheho a jeste se chlubite, jaky nejste svetak.

Ze ani jeden z Vas uvedomelych nema sebemensi zajem o stav nasi armady, kterou jsme nechali politky totalne znicit......a tak radeji chodite mavat cizim vojakum a radujete se jak male decka......smesne!

A jeste nezapomen postrasit Ruskem, ty sasku........Putin se nemuze dockat, az to tady obsadi, ty analytiku

4 3
možnosti
Foto

No jo. Tak se chlácholte a plácejte po ramenou. To je asi tak vše, co můžou lidé vašeho ražení dělat. Naštěstí.......:-)

6 2
možnosti
SN

:-)  Perfektně popsáno! Taková je skutečnost, ale za chvíli uvidíte ten tanec, jak se do Vás opřou !  Ne všichni věříme tomu, co nám je našimi chlebodárci k věření předkládáno. R^R^R^

4 6
možnosti

Už bys mohl dědo vymyslet něco jiného? Nešlo by to?:-P

2 4
možnosti
JA

J61i94ř36í 20A94l79e15x14a

2. 4. 2015 10:21

A teď rozuzlení: myslíte to vážně, nebo apríl?

3 3
možnosti
Foto

Nadšení Poláci. Podle vyjádření samotných amerických vojáků po odjezdu z Polska k nám nebyli zase tak moc nadšeně přivítání.

2 1
možnosti
JN

To jste špatně interpretoval informaci.

Američtí vojáci neřekli, že byli Poláci málo nadšení, oni jen řekli, že Češi je v tom nadšení překonali. 

Druhá věc ovšem je, že Poláci nikdy nic nedělají zadarmo, Češi naopak vždy všechno zadarmo.

4 2
možnosti