Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Takže jste přispěchal s další prokremelskou propagandou, že. Co jste ale sdělil? Že je Rusko velké, vojensky silné a že není radno si s ním zahrávat? Napsal jste: "Za války, které otřásají blízkým Východem a severoafrickými státy, může jednoznačně americká zahraniční politika." A to víte jak?

8 5
možnosti
SN

:-)......Napsal jste to pěkně ! Odpovídá to realitě, ale pochválen nebudete! KDyby tam místo Putina seděl nějaký nesoudný člověk, ne šachista, jako je Putin, tak už se díváme pravděpodobně na tuto modrou planetu z obláčku na nebi ! Pan Šimek operuje s doktrínou, že při svojí obraně může použít Rusko atomovku, jako první ! Jste lékař a tedy předpokládám akademické vzdělání! O čem to hovoříte? Jedině hlupák může zahájit atomovou válku, to byl byl konec. Dnes je každé místo na zeměkouli, bez ohledu na vzdálenost, zasažitelné !

Rusko má dostatek supermoderních zbraní, aby se ubránilo klasickou technikou. O tom se můžete přesvědčit v Syrii. R^R^R^

3 7
možnosti
JK

J25a86n 46K64o55z67á25k

1. 3. 2016 8:22

Napsal jste správně, že Rusko buduje své základny na svém území. Proto mělo základny v ČSSR, NDR,MLR atd.

4 3
možnosti

Jak to je? To je jednoduché. Rusko chce obnovit své mocenské panství ve svých bývalých komunistických satelitech.

A ještě jedna zajímavost! Rusko má ve své politicko-vojenské doktrině zakotveno, že při svojí obraně může atomové zbraně použít jako první. A to je nebezpečné!

!!

5 1
možnosti
LK

Odd.III, čl. 27. - Ruská federace si vyhrazuje právo použít jaderné zbraně v reakci na útok proti ní a nebo jejímu spojenci jadernými zbraněmi a jinými zbraněmi hromadného ničení, stejně jako v případě agrese proti Ruské federaci s použitím konvenčních zbraní, která bude hrozbou pro samotnou existenci státu.

1 1
možnosti
JC

Neznám dost dobře dějiny Ruska. Za komunistů se o tom neučilo, byly utajenější než dějiny katolické církve.

Ale z toho, co jsem se dokázal dovědět amatérským pátráním, mně vychází, že Rusko svou velikost získalo v důsledku napadání. Vždy, když byli Rusové někým napadeni, obsadili jeho území a postupně ho rusifikovali.

Obrana před případnou ruskou expansí se mně zdá být poměrně snadná: nechat Rusy na pokoji.

8 1
možnosti
VK

Hm. Takže nakonec napadla Ukrajina Rusko?:-)

7 4
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik