Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Kde se v tom zadu asi ocitneme my?

Já myslím (vím), že tam kde jsme pořát... :-( Rv EU

0 0
možnosti
ZB

Článek je dobrý a nabádá k zamyšlení. Jen zmínka o Klausovi a jeho snaze o vyrovnaný rozpočet to celé bourá, Klaus toho naplkal hodně, ale zničil to daleko víc. Česko mělo smůlu, že zrovna Klaus držel kormidlo privatizace ve svých rukách.

3 4
možnosti
VN

Přesně tak...Klaus dokázal držet vyrovnaný rozpočet pouze jenom díky tomu , že do něj pumpoval příjmy z privatizace

2 3
možnosti
Foto

Dobrý článek k zamyšlení ... R^

3 0
možnosti
DM

A kdyz to uz par let rikam, jsem u zelenych levicaku za blazna. Snad nyni procitnou...

2 0
možnosti
PS

P87e82t74r 11S62k10á19c73e94l

10. 9. 2013 23:53

Neprocitnou, u nich není člověk ekologické ochrany hoden. Vyzkoušeli jsme (http://www.casproevropu.cz) si je na tomto problému, na této absurditě.R^

0 0
možnosti
Foto

Klaus měl dokonce rozpočet přebytkový - o cca 30 milionů. Sice zároveň prožral 5 bilionů státního majetku, to se ale do rozpočtu nepočítalo R^

3 3
možnosti
LS

Pokud Vám z celého článku přijde jako nejdůležitější věta, že Klaus usiloval o uzákonění vyrovnaného rozpočtu, zjevně jste stále úplně mimo.

2 0
možnosti
JS

Tezeni bridlic. plynu je podle EU v Evrope zakazano. V USA se to rozbiha na 200%. (i pres usilovnou snahu zeleneho Obamy). Zaciname vyvazet uhli do Evropy!  A nesmysly o kvalite vody z oblasti frakovani muze vyplodit pouze clovek, ktery nema o cele veci naprosto zadne informace a cte pouze environmentalistickou propagandu.

2 2
možnosti
VN

Zaprvé...průzkumy ohledně množství plynů v břidlicích již probíhají v řadě Evropských zemí a řada zemí tuto těžbu dokonce plánuje....takže není pravda nic o tom , že jej EU zakazuje.

Jinak , kdybyste se skutečně o tuto problematiku zajímal , zjistil byste , že tato těžba je jednou z nejrizikovějších těžeb přírodního bohatství vůbec...Že při této těžbě dochází k obrovskému znečišťování vody. Že voda je ten nejzákladnější životní prostředek se nemá cenu zmiňovat a že v dalších letech pravděpodobně již voda na této planetě nebude stačit pro stále zvyšující se počet obyvatel této planety  a bude tudíž příčinou řady válečných konfliktů .... to jsou všeobecně známá fakta...

Jinak USA jsou trochu jinou kapitolou....pokud si amíci touto těžbou zničí například 500 km2 území , tak se přestěhují dále.. mají kam....   Neobydlených pustin se tam nachází spousty a spousty.....

6 1
možnosti
SV

A až nám docvakne nesmysl multikulturismu ,tak poslední běloši se budou houpat v průvanu.

3 0
možnosti
MJ

Voda ze studní v oblastech, kde se frakuje, je opravdu mňamka. Sice je tam dnes plyn 4x levnější, ale za 10 let nebude co pít. :-):-)

5 3
možnosti
Foto

Článek má hlavu a patu , jak o sobě napsal autor. Bohužel, toto se nedá říci o naší energetické politice - jestli vlastně vůbec existuje. Neustálá adorace OZE je obrovský omyl, jehož důsledky se vlastně ještě dnes nedají ani řádově odhadnout.

Navíc - je zjevná a naprostá hloupost snižovat naše emise - za drastických nákladů. Příspěvek ke světovému zlepšení ovzduší je v řádu promile - Čína , Indie a pod si "čoudí" nerušeně dál a zaplavují trhy levným zbožím !!!

4 0
možnosti
Foto

Investují, protože mají co a evropské akcie jsou momentálně za hubičku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik