Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Bože, vy s tým fakt neprestanete ? Iným vidíte smietku v oku, ale svoje maslo na hlave nie.

Slovensko sa raketovo zadlžuje už 52% úrovne HDP. No ano, môže za to podľa vás EURo. To, že vy sa aj bez EURa zadlžujete (48%) už radšej nespomínate. Minulý rok tvoril schodok ŠR SR 4,2%, áno, podľa vás za to môže EURo, To, že u vás aj bez EURa stúpol schodok o 4,4%, radšej taktne nespomínate.

EURo vraj brzdí rast, podľa vás. Ako je to potom možné, že Česko bez EURa je v najdlhšej recesii spomedzi štátov EU, jeho nezamestnanosť je historicky na najvyšších úrovniach ?

Kedy to už konečne pochopíte, že mena, nech sa volá EURo, Koruna, Libra, Dolár, za hospodárenie štátu nemôže, ale za to sú zodpovední konkrétni ľudia....

2 0
možnosti
Foto

Myslíte státní investice? To je jen další tunel. Investovat ano, ale to mají podnikatelé. Pokud jim stát veškerý kapitál neproduktivně neodsál.

1 1
možnosti
Foto

Státní investice do státních záležitostí. Dálnice, obchvaty, opravy silnic a pod. Tunel je evidentně sprostý slovo, strašně se ho zneužívá. Jinak jsem s vámi zajedno, investovat musí hlavně soukromý kapitál, tomu se má dát investiční pobídka.

2 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik