Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Jirka1938

28. 6. 2012 3:57
A mame take

tenisty, vodaky ,,,

0 0
možnosti
MC

máří33

27. 6. 2012 22:40
nadáváme

ano nadáváme leda tak u stolu v hospodě. Před devadesáti lety český národ hezky popsal jeden spisovatel. Jmenoval se Hašek.

0 0
možnosti

Causabone

27. 6. 2012 17:19
...

no rozumím že toto je jen takové subjektivní zamyšlení a jako každý tam vidím pár věcí s kterými nesouhlasím :) Tak prvně budoucnost mezinárodního hokeje v příštích letech patří pravděpodobně USA, protože jim již začínají padat první plody jejich práce s mládeží a školními ligami. Za druhé Bílem měl kliku možná s plzeňáky, ale hlavně s rusáky :) Náš postup byl vlastně díky jejich selhání. Měli na víc a prosr.li to :)

0 0
možnosti
PS

Petr-007

27. 6. 2012 16:53
Proc chcete sladovat zivotni uroven

V ramci USA, Ruska i Ciny jsou propastnejsi rozdily v zivorni urovni nez v EU. Jde o prirozenou zalezitost. Tam nic ladit netreba.

0 0
možnosti
VZ

panmistr

27. 6. 2012 20:34
Re: Proc chcete sladovat zivotni uroven

No ale není možné přece stejné podmínky klást tam, kde není stejná životní úroveň. Máme stejné ceny v pohoných hmotách, nebo v elektřině, ale máme nestejné příjmy nebo důchody. To přece není samo sebou. To není možné připustit. Článek pochopitelně karma.

0 0
možnosti
OU

27. 6. 2012 16:39
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
BP

pavelthelong

27. 6. 2012 16:29
jeste komentar ke sportovni casti

MS v hokeji pro USA nemo Kanadu nema zadny vetsi moralni nebo financni vyznam, stejne jak pro nas nema vyznam mistrovstvi sveta v rugby. Dokonze ledni hokej nema vyznam ani v SRN, ktere tam melo letos vlastni narodni tym - nicmene se zadna "free air" TV stanice tomu vubec nevenovala, zadny primy prenos, informace jen o nemeckem tymu a pak az o finale. Konec tecka. V SRN ma treba hazena nebo (svete div se) jezdecke discipliny (drezura, parkur) mnohem vetsi popularitu

0 0
možnosti
BP

pavelthelong

27. 6. 2012 16:15
v tom je ten problem

stejne jako Rekove uvazujete, ze vsichni by se meli mit stejne ( citat z blogu: "Jak ale sladit stejnou vysokou životní úroveň ve všech koutech tohoto útvaru...") Zasadni rozdil je v tom, ze EU UMOZNUJE, aby se vsichni meli stejne, ale ne vsude a vzdy. Mame moznost se za praci stehovat, mame volnou volbu, kde chceme v EU pracovat a kde chceme platit dane. Pokud nam ovsem zrovna v rodne visce zrovna psenka nekvete, mame moznost denn sedet v hospode a lkat, proc je na nas osud tak zly - misto toho naucit se treba  rec a neco poradneho delat a vyrazit jako Honza do sveta........

0 0
možnosti
MT

mital

27. 6. 2012 21:02
Re: v tom je ten problem

..souhlasím, konečně rozumnej příspěvěk.. Jinak si lidi většinou stěžují hjak se máme blbě, jak je špatná vláda atd.. Ale my se máme dobře, ten kdo cestuje snad dovede srovnávat.. Ano, prostě tady ten příspvek má hlavu a patu, souhlasím, prostě nejde udělat pro všechny stejnou životní úroveň o vyšší životní úroveň  se člověk musí zasloužit sám, notabene když mu to systém umožňuje. ten kdo jen mručí, že mu ve fabrice nebo někde jinde nedají víc peněz , klidně může zkusit dělat něco jiného, zkusit třeba rekvalifikaci, zkusit třeba dělat řemeslo apod.., prostě zkusit vydělta víc jinde když tam kde je není spokojenej.. Klidně se může i v rámci EU někam přestěhovat třeba jen na čas , zkusit to tam, kde si myslí, že se maj lidí líp a zkusit tam pracovat. prostě než nadávat na všechno, tak zkusit něco dělat sám se sebou..

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik