Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Prosím vás, v Česku demonstrace? Češi emigrují na své chaty a chalupy, část na Západ, a bude klid a pohoda.

0 0
možnosti
MS

One je jednoduché udělat hloupost, ale ty důsledky. Všichni nadšenci pro Euro by si měli nejdříve přečíst něco o tom, proč je EU v tak hluboké krizi. Povinností nás všech, kteří jsme odpůrci Eura, je korunu bránit.

2 1
možnosti

3. 2. 2014 12:33

Ono je euro v hluboke krizi? Jak se to projevuje?

1 2
možnosti
Foto

Já bych se tímto problémem zatím příliš nevzrušoval. Předchozí vlády premiérů Topolánka a Nečase se snažily přijetí eura spíše oddalovat ale současně se snažily plnit podmínky nezbytné pro jeho přijetí. Teď to bude spíše opačné. Vláda Bohuslava Sobotky bude verbálně pro relativně rychlý přechod k euru, ale v důsledku nové rozhazovačné vládní politiky přestaneme plnit podmínky nezbytné pro přijetí eura. Tak tomu bylo i za předchozích vlád sociální demokracie. Takže klídek!

Já osobně jsem pro zavedení eura v ČR, ale soudím, že zatím je to stále v nedohlednu.

2 1
možnosti
MS

A teď ty důvody. Jak nám to pomůže. V čem je pro nás nevýhodné mít vlastní měnu. Skutečně mne zajímá, proč tu cizí měnu chcete.

1 0
možnosti
VT

Nezaregistroval jsem, že by na Slovensku byly nějaké nepokoje kvůli €. Mám známé co žijí v SK a € si spíše pochvalují. Tak, a teď aby se v tom jeden vyznal, hmm, že.

3 2
možnosti
JT

Ja neznam nikoho na Slovensku kdo by si to pochvaloval. Znam spousty lidi, kterym to vadi.

3 1
možnosti

3. 2. 2014 11:44

Vsude, kde se zavadelo euro byly ceny uvadeny v obou menach minimalne pul roku pred a po zavedeni. Tak proc by melo zrovna v CR nastat nejake skokove zdrazeni?

2 2
možnosti

no a i kdyby zdražení nastalo, tak prostě to kafe v kavcu kupovat nebudu do té doby, než se kavárník umoudří - a třeba  energie by se měly snad přepočítat korektně

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik