Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Q

QT48

27. 12. 2010 12:54
Modré nebe

Tak tohle je trochu z jiného světa, z takového sytě modrého nebe. Přeji všem normální rok 2011.

0 0
možnosti
IB

Iwan

27. 12. 2010 11:06
Jen NE kontroly!!

Vážený autore, představte si, že jsem byl ve státě (záměrně nejmenuji) a když jsem jen naznačil, že bych se s policistou těžce domlouval, byl jsem varován, abych to vůbec nezkoušel, protože by mne ihned zakl, odvedl na stanici a tam byl až do večera. Jako cizince by mě s ponaučením prý večer propustili. Na můj údiv jsem dostal vysvětlení, že onen policista nemůže větět, zda nejsem federální agent co má na starosti kontrolu státních orgánů. To je všechno. Zkuste zauvažovat a porovnat s Českou republikou.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
D

dannny

27. 12. 2010 10:10
Občas přemýšlím,

jak by to vypadalo, kdyby tady ta nenáviděná EU nebyla. Krize vznikla v USA a v případě neexistence EU a Eura by patrně vznikla taky. Nějak by se přelila do Evropy.  Ničím nespoutaní ministři financí by začali experimentovat. Předpokládám na velmi individuálistické a jistě kreativní úrovni. Je přece správné chránit především vlastní rozpočet. I když to třeba není úplně košer... A že sousedi devalvují měnu taky? No tak jim zavedeme cla. Možná by to pro jistotu chtělo uvést armádu do stavu pohotovosti... Možná přeháním, ale jsem rád, že se EU musí v těch problémech babrat celá. A Hledat řešení. Protože na vzniku problémů se tak trochu podíleli všichni (jak rádi němci půjčovali v Řecku). Tak ať to všechny trochu bolí. Pořád lepší, než když někdo začne uvažovat o tak oblíbeném historickém řešení ekonomických problémů, jako válka...

0 0
možnosti
JZ

Pribinacek

27. 12. 2010 9:28
Lidi čekají, že se o ně stát postará,

protože když se pokusí o sebe postarat sami, tak je stát velice rychle skopne zase zpět různými nařízeními, platbami a daněmi.

0 0
možnosti
JN

stroup

26. 12. 2010 18:06
....

První část článku jsem přečetl se zájmem, ne že bych se vším souhlasil ale bylo to relativně zajímavé, u čeho jsem se zarazil byla glorifikace pana Klause, člověka jež se podle vás v ničem a nikdy nezmýlil, jehož každé slovo je pravda nezpochybnitelná. A ti kteří to nevidí jsou totální zabedněnci.. (vaše slova). V podstatě tak urážíte tu část veřejnosti která si myslí něco jiného a dostáváte se na úroveň vámi opovrhovaných ekoteroristů a jiných fanatiků kteří si myslí že jen jejich názor je ten pravý a ostatní jsou jen tupé stádo.

O tom že podle vás je odposlech sloužící k odhalení korupce mnohem horší zločin než korupce samá už tu bylo řečeno, vašich představ jiného způsobu boje proti korupci jsme se zatím nedočkali (V. Klaus ještě žádnou nedal k dispozici??).. Budiž..

Ale představte si že jste majitelem firmy , máte spoustu manažerů a víte že vás okrádají.. přesto vyhodíte řadového zaměstnance který na zlodějinu upozornil..zvláštní přístup.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

26. 12. 2010 10:49
Jestliže jsou v nejvyšších policejních funkcích

osoby. které tam byly dosazeny těmi politiky, kteří korumpují ........... je proti zdravemu rozumu, se na tyto policisty obracet s tím, že jejich chlebodárci-politici korumpují.

Zde je potřeba si nahrávky pořídit sám a nejdříve  se obrátit na novináře ............ pan John ví moc dobře, proč mu tento postup poradil.

0 0
možnosti
JK

jakadlec

25. 12. 2010 22:23
zmate nej článek

nesouhlasím s pisatelem, prezident neumí žít ve světě, kdy si někdo nahrává pracovní jednání, pisatel to zesměšňuje, a kritizuje,  co je podle vás na jednáních tak tajného, mě osobně nevadí nahrávání, a nemělo by to vadit nikomu, kdo nemá co skrývat .  žijeme mezi úplatnými nepoctivými politiky, proto i praktiky budou nepříjemné, naši poliici měli 20 let na to, zavést do politiky slušnost, poctivost, pracovitost, protože nic takového za nimi vidět neni, plody přání našich voličů a následně výsledky  práce zvolených teď sklízíme všichni

0 0
možnosti
BK

Berman Kopl

25. 12. 2010 22:49
Re: zmate nej článek

Zase jeden fanda kamer úplně všude. Rv

0 0
možnosti
PK

jaymzz66

25. 12. 2010 20:30
2 nesmysly, pramenici z ignorantstvi...

''bohatí přinášejí pracovní příležitosti a mají tak nemalou zásluhu na

bohatnutí chudých.'' bohati by se bez chudych nikdy bohatymi nestali!!! nadto, podobna filizofie je jadrem kapitalismu v americe a nevedla k nicemu jinemu, nez vytvoreni oligarchie. jejich system odevzdane posluhuje pouze zajmu bohatych, kteri kontroluji chod spolecnosti, zatimco na chude, mineno stredni tridu, zbyvaji tak maximalne drobty. radovi zamestnanci v US slintaj, kdyz slysi o benefitech, jichz se dostava evropanum, kanadanum ci australanum. a to nemluvim o 13. platech, ale o ''blbem'' zdravotnim pojisteni, ktere v americe neni ze zakona povinne, a to jen proto, aby nam bohati prilis nezchudli. 

''světová

krize dávno není, Evropa se v ni stale zmítá a jen tak z ní

nevybředne.'' co krizi zpusobilo? chamtivost bohatych, lacnicich po cim dal vetsim bohatstvi. a kdo je z toho vysekal? chudi. a co na to bohati? vyhazeli chude z prace a utahli jim opasky. 10% nezamestnanost v US = krize tady je a jeste bude..  

0 0
možnosti
AN

andykli

25. 12. 2010 20:53
Re: 2 nesmysly, pramenici z ignorantstvi...

a co podle vás funguje?

0 0
možnosti
PH

Usmolená štětina

25. 12. 2010 20:25
Volejník skončí u Chocholouška

Nárožný? Ten rozhovor jsem četl. Velké zklamání z jeho názorů. Poprvé jsem ho viděl v 1970 jako moderátora a dobrého skupiny Rangers. Pak se objevil co by trapný přihrávač Š+G v Semaforu. Nakonec vytvořil řadu menších rolí v normalizačních veselohrách. Vesměs výrazných čurd. Za socíku slušně proplouval. Proto nechápu, že teď s takovým gustem kope kolem sebe. Tak už mu, Volejníkovi, dejte ten věnec. Jinak skončí u Chocholouška....   

0 0
možnosti
HK

HarryIKeogh

25. 12. 2010 19:32
hmmmm

...sekretářka v županu...:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik