Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K95a46r17o55l 32W76i89l91d

18. 8. 2020 6:29

Souhlasím s autorem článku !

0 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s autorem článku !

0 0
možnosti

Aby to byla skutečná demokracie, nejdřív ty volby musejí být svobodné. U nás měla kdysi kandidátka Národní fronty 99 % hlasů. Opravdu to znamená, že u nás za ČSSR byla demokracie, když přece probíhaly volby?

0 0
možnosti
Foto

má pravdu, Vladimír Zeman.

1 0
možnosti
AK

Nevím, proč by se volby v Bělorusku musely opakovat.

Máme přece rádi i země jako Saudská Arábie, kde volby neprobíhají vůbec.

A že volby v Bělorusku neprobíhají podle západních standardů už léta, víme.

Tak proč to vadí až letos?

Západ už asi ztratil naději, že se mu podaří zapojit Lukašenka do protiruské koalice a tak ho potřebuje nahradit nějakou loutkou typu Čaputové.

Jenže lidé vidí jak dopadla Ukrajina po Janukovyčově pádu a tak si myslím, že při opakování voleb a jejich realizaci způsobem, proti kterému by nikdo nemohl nic namítnout, by stejně zvítězil Lukašenko.

A tak nezbývá než doufat, že Lukašenko bude mít víc odvahy než měl Janukovyč, že pokusy o další barevnou revoluci ustojí.

2 2
možnosti

Ukrajinu po Janukovyčově pádu přepadlo Rusko. Kdyby nemusela čelit ruské agresi, jistě by na tom teď byla lépe. To víte, obrana země poněkud vyčerpává.

1 1
možnosti
Foto

Tak považovat Bělorusko za demokratickou zem a tamní volby za svobodné, to může jen fanatik, zaslepenec, nebo hlupák.

9 2
možnosti

Paní Jandová.Oni nejsou tak blbí jak si myslíte.Jste pořád jednostraná.

1 1
možnosti

Pěkné a pravdivé.Karma

2 3
možnosti
MK

Ze všech vašich projevů je cítit, že jste velkým obdivovatelem takových voleb, jaké nyní proběhly v Bělorusku. Takových voleb, které jsou navlas stejné jako volby u nás před rokem 1989.

Za to vás mohu pouze politovat.

9 1
možnosti
Foto

A co se po 89 změnilo? Musíme za plentu. Volebních lístků máme v ruce jak karet na kanastu, zatímco tehdy byly tři. A to je tak všechno. K volbám chodí od 15% do 60% voličů. Politici na voliče myslí akorát tak pár měsíců před volbami a potom na ně 4 roky kašlou a koukají hlavně na své prebendy. Jako se dřív nadávalo ve skrytu na KSČ, dnes se otevřeně spílá hnutí ANO. Dálnice se staví pomaleji než za socialismu. Za socialismu byl stát bez dluhů, dnes je zadlužen 2 biliony a bude ještě hůř. Za socialismu jsme poklonkovali Kremlu, dnes Bruselu. Nadšení z listopadu 89 rychle vystřídala blbá nálada, když jsme viděli jak nás v kuponovce nastupující nová garda nestydatě okrádala a politici jim v tom ještě pomáhali. Za socialismu všichni museli pracovat. Dnes se nemálo lidí naučilo využívat sociálních výdobytků a místo ze mzdy žijí ze sociálních podpor.

3 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
Foto

Vycházíte z informací, které vám předkládají média, která v neobjektivitě zpravodajství předčí ta socialistická. Slyšíme podání jen z jedné strany, stejně jako za socialismu.

3 6
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik