Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a90n 38R46e83j49ž65e53k

8. 11. 2013 3:27

Druhá výzva, pane Zemane. Omluvíte se už za Vaše lži? Nebo si přejete zesměšnit na jiných sociálních sítích?

0 0
možnosti
Foto

Starý zoombie. Myslím, že na to Karel Gott reagoval písní, kde se starým zoombiem i sám nazval. Měl jsem za to, že jste to napsal vy. Jestli ne, tak prosím přijměte moji omluvu. Článek měl být o tom, že nesouhlasím s tím, aby si známé pěvecké osobnosti vyřizovali své účty veřejně. Lidé mé generace k nim ke všem mají většinou velmi kladný vztah a tak jim to možná vadí. Nemohu mluvit za všechny, aby se někdo neurazil, takže mě to vadí. Snad se neurazila paní Pilarová, která byla vždy mou oblíbenou zpěvačkou. Stejně tak ovšem i Helena Vondráčková, nebo Marta Kubišová. Měla to být výzva ke smíření.

0 0
možnosti
PR

P43a86v33e77l 68R22o17č40e48k

7. 11. 2013 12:13

Kdo by měl p.Polívkovi pomáhat? Vymýšlel pořady, hostil učínkující? Prdlajs, byl to byznys, za to dostal zaplaceno od televizí, honoráře dostali ti umělci, kteří tam byli, že měl velký oči a neuměl hospodařit nebo si na to najmul neprofíky, za to si může sám!

0 0
možnosti
JR

J86a62n 69R83e31j66ž30e16k

7. 11. 2013 12:10

Pane Zemane, lžete. Nikdy jsem nenazval Karla Gotta zombiem. Byl to Zdeněk Lukeš. Čekám Vai omluvu.

0 0
možnosti
PR

P87a70v45e84l 64R34o97č63e76k

7. 11. 2013 12:14

a máte problém!

0 0
možnosti
Foto

Docela "lidský" názor :)R^

1 0
možnosti
RK

Vy jste někdy slyšel o ústní smlouvě na tak velký projekt, jakým je turné o počtu šesti koncertů ve velkých sálech a halách?;-D   Jo ústně si můžete domlouvat harmonikáře na pohřeb. Ale tohle fakt ne. Je vidět že onen produkční (kdopak jím asi je?) j opravdu velký profesionál.

3 1
možnosti
VH

Ona byla mezi paní Kubišovou a agenturou Vondráčkové uzavřena ústní smlouva? Se všemi zákonem požadovanými náležitostmi?  Tedy i s cenou?  Bez stanovení ceny či přesného vzroce jejího výpočtu žádná smlouva ze zákona není smlouvou.

1 0
možnosti
ZS

Nikdo z nás nebyl u dojednávání vystoupení, nikdo nevíme, na čem se strany dohodly. Faktem zůstává, že jsme v Čechách a zde se mnohdy neplní ani smlouvy písemné, natož "rukoudání". Nechápu, že tohle Martin Michal neví. I kdyby býval spor vyhrál, mám dojem, že Marta Kubišová by neměla z čeho platit. I tohle mu mělo být jasné a do sporu se nepouštět. Ostatně, proč Marta Kubišová 24 let nepořádá velkolepé koncerty? Mohla si vše vynahradit za předchozí léta. A ještě se svou pověstí zpěvačky zakázané komunisty! Na to davy slyší! Marie Rottrová je o něco málo starší a koncert "vyfikne" bez problémů. Tak se ptám s Pavlem Kohoutem : Kde je zakopán pes? 8-o

1 0
možnosti
AJ

Před třiceti lety jsem držel Jitce Zelenohorské ručník, tak dnes musím napsat svůj názor, protože znám zákulisí showbusinessu;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

Víte nedržel jsem ručník, špatně jste četla. Proč jsem tu epizodu napsal, jsem v následujícím odstavci vysvětlil. Myslím, že dostatečně.

0 0
možnosti

"Pane" Zemane, že jste strávil 14 dní v blízkosti Waldemara Matušky vám trochu zatemnilo mysl. Ve svém článku se nepřímo zastáváte Michala s Vondráčkovou a peskujete Pilarku. Přečtěte si prosím "Gottland" od Mariusze Szczygiela, abyste pochopil, kdo je Marta Kubišová. Také se nám snažíte podsunout "bohulibé" úmysly Michalovi. A vaše "napomenutí Pilarce", jak uvádíte níže, zavání bohorovností. Vidíte někomu do hlavy?  Pilarová toho ze zákulisí showbusinessu ví pravděpodobně víc. A abyste ji jaksi trošinku víc pošpinil, zmínil jste chartu(alibi, jako že jste nestanný) a antichartu(však ono nám dojde, že Pilarka ji podepsala). Vlastně jste stvořil velice zlý HUMUSRv

5 1
možnosti
Foto

Asi jste to špatně četl. Doporučuju znovu a tentokrát pozorně. Pilarku jsem měl vždycky rád a vážím si jí dodnes, stejně jako ostatní zpěváky z doby let zlatých šedesátých. Jen mi vadí, že tu a tam plivne jedvatou slinu, bez solidnějšího vysvětlení. Jak to chodí v showbusinessu moc nevím, špínu by si ale mohli přeprat doma. Přes média, která jsou všechna bulvární (ikažte mi, které není) a která to všechno ještě patřičně opepří, to není zrovna ono.

0 0
možnosti
MS

Rozhovor s Neckářem Víkend 18.9.2010

Vás nezajímal důvod, proč se (Vondráčková) soudí s Martou Kubišovou?

V.N: To by mě zajímalo i teď. Nepodepsali jsme žádnou smlouvu, přišlo mi to tím pádem naprosto jasné.

Proběhla nějaká schůzka, kde byste jednali o tom turné?

V.N: Pamatuju se na jedno setkání u Heleny v Řitce na začátku roku 2008. Byl jsem tam já, brácha Honza, Marta s ekonomický ředitelem divadla Ungelt Jiřím Pritzem, Helena, její muž a pak ještě další lidé. A proč tam nebyl dramaturg Zdeněk Rytíř? Asi ho nepozvali. Bavili jsme se jen o písničkách, kdo by co chtěl asi tak zpívat. Nějaká sekretářka to psala na papír. Ještě měla v názvech písní chyby. Tím papírem se pak tuším oháněli jako smlouvou.

A dál? V.N: Martin Michal oznámil, že celé turné uděláme bez smlouvy. Řekl jsem: "Cože...?" Po té první schůzce to usnulo, dlouho se nic nedělo, žádné zkoušky, žádné korepetice, nic. Pak přišla smlouva asi na deset stránek. S podmínkami jsme Marta ani já nesouhlasili, o nich jsme se předtím vůbec nebavili. Jiří Pritz pak poslal nějaké návrhy na přepracování smlouvy. A od Martina Michala přišel dopis, který začal: "Vaše požadavky jsou absolutně NEAKCEPTOVATELNÉ!" A asi deset vykřičníků. V tomto duchu pokračovala komunikace, nebylo co řešit.

12 0
možnosti
IH

I15r16e69n56a 62H52r66u40b38á

6. 11. 2013 18:29

Že nemá Pilarka ráda Blechovou, tím přece Matušku nijak neznevažuje? Podle mého názoru ji nemá ráda kvůli tomu, jakým způsobem se nafedrovala do vztahu Matušky se Zelenohorskou a jak se k Zelenohorské pak idol Matuška zachoval. Taky mi to nepřišlo moc košér. Blechovou taky nemusím, přišla mi vždy jako vypočítavá zlatokopka, která přesně ví, po čem jde a dosáhne toho. A její memoáry o Waldovi beru jako součást této její životní strategie. Matuškův odchod do USA připisuji taky spíš jí a moc nevím, co si od toho slibovali. Nijak tam nezazářil a moc si nepomohl. Spor Vondráčková x Kubišová - v tomto sporu byl i V. Neckář, který taky stál na straně Kubišové s tím, že ze strany HV (jejího managementu) nebylo vše OK. Ale proč do toho zrovna pletete Pilarku? Ať si myslí a říká, co chce. Spousta celebrit i "celebrit" se nesnáší, obviňuje a hádá přes média, jako všichni jiní lidé.

6 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik