Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47o41s33e38f 66B49á85r13t42a

27. 4. 2021 11:09

Vy nevíte, že ČT zve do studia jen toho koho chce.

10 1
možnosti

Tak ono to má celkem logiku.:-)

4 0
možnosti
MM

Mně jednoznačně řekl, že není prezidentem ČR, ale přisluhovačem Putinova Ruska! :-P

8 3
možnosti
LB

Kupte si Respekt č. 17. Najdete v něm detailně popsanou celou kauzu Vrbětice, jsou tam i kopie pasů, na které Čuk a Gek (Čepiga s Miškinem, agenti z jednotky 29155) chtěli v říjnu 2014 vstoupit do areálu ve Vrběticích.

7 0
možnosti
Foto

A k tomu ještě podobné příhody v Bulharsku.

5 0
možnosti

Mýlíte se v tom (a nejspíš rád), že existuje jen nějaké "selfíčko". Existují totiž také fotografie dvou falešných pasů oněch agentů se stejnými krycími jmény, jaké používali při akci Skripal v Salisbury. Existují také důkazy, že se zajímali o muniční sklady ve Vrběticích. Rusové nejspíš udělali kardinální chybu, když na obě tyto akce poslali stejné agenty v domnění, že je odděluje velký časový odstup. Nepočítali s tím, že oba agenti budou ztotožněni podle fotografií. Díky této chybě jsou teď mnohem silnější důkazy jak v kauze Skripal, tak v kauze Vrbětice.

9 2
možnosti
Foto

Pokud si myslíte, že má BIS na ty dva jen to selfie na Staromáku, tak je to s vašimi myšlenkovými pochody ještě mnohem horší, než jsem si dosud myslel... Co se iniciace a prostředků k provedení výbuchu týká, o tom s vámi asi nemá cenu debatovat, pokud je ve vašich představách stále jako možný prostředek výbuchu jen dynamitová patrona, nebo dřevěná krabička s TNT, tak je to marný, je to marný, je to marný. Sloužil jsem mimo jiné u ženistů, takže nějaká ta teoretická znalost tady je, ale nehodlám ji plýtvat na předem ztracený případ...

8 1
možnosti
AG

A82l11e71x 19G60r74e42g58o37r

27. 4. 2021 21:36

Pane Kroupo, a jak jednoduchým detonatorem vyhodíte kvanta munice uskladněné v muničním skladu? Já v jednom sloužil jako ostraha a po pravdě neumím si to nějak představit. A to i s ohledem na skladování jednotlivé munice.

0 0
možnosti
Foto

Ruský prezident Zeman (pro Českou republiku) má samozřejmě z ruského pohledu pravdu.

5 2
možnosti
MB

Dovedu si představit hádky, mezi čelními představiteli. Mohou se i strkat a polít pivem, normal. Na konci všeho, ovšem musí nastat to Veledůležité - Jednotný výstup ! Signály pro občany a do zahraničí .

To se nedá provádět ! Vedle 3 ministrů zahraničí - Babiš, Hamáček - Kulhánek, je zde ještě jeden ! Miloš Keyness - Ludvík XIV ! Mele to své - "L'état c'est moi", Stát, jsem já ! Limonádový Joe Karel Fiala, je reinkarnován ! A hradní pistolník dodává - "A se mnou přijde zákon" ! Netušil jsem, že "Koňská opera", se ještě bude dotáčet - Miloš - díl 2 ! Limonádový příběh stárnoucí muže, chuť - Hořká ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Jo, EU nám dává dotace na které se složí daňoví poplatníci z celé EU a vůbec se nemá právo zajímat , jak s dotací bylo naloženo a zda byla rozdělena podle pravidel. No vy jste neskutečný humorista.

10 0
možnosti
JK

Nejspíš jste byl jeden z těch co nutil národ odsoudit Chartu 77, tak to dobře znáte. No co, vymýšlím si stejně jako vy, manipuluji se slovy měně než při rozboru, jak provádět diverzní akce v muničáku.

Babiš okrádal EU, přišli mu na to a zarazili mu to. Nedostane nic a to co už dostal si EU započítá, jsou to pravidla EU, která chce pomoci rozvoji malých a středních firem. Babiš nás to to připravil, poškodil Česko. Jenže ono to neskončilo Babiš bere stejné dotace dál, jen to není z pokladny EU, ale z pokladny ČR, okrádá nás napřímo a my se máme u toho ještě usmívat. EU říká našim úřadům, že nás Babiš okrádá, ať si to řešíme a reakce jsou hysterická prohlášení Babiše směrem k EU. Postoj Babiše je jasný, chce poslat peníze a ať se UE nestará do čí kapsy je on pošle a diví se, že mu po tom lhaní a podvodech nikdo v EU nevěří.

9 0
možnosti
Foto

Čtěte pozorněji. Napsal jsem, že Babisovy kauzy musí řešit naše justice, nikdo jiný. Proč se to naděje, kde je kauza Čápi hnízdo? Jestli necháme o nás rozhodovat někoho jiného, tak moc hrdý sebevědomý stát nejsme. EU nemá co kontrolovat kam jdou dotace, oni je pouze mohou posoudit předem při žádosti. Jestliže jsou zneužity, řeší to už jen naše justice.

2 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik