Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J60i34ř17í 58K47i18n29d60l

26. 11. 2014 12:06

V Číně pan prezident orodoval za dva  podnikatele a to  Petra Kellnera a toho druhého jsem zapomněl a za to je svezli v letadle. Jinak nic nebylo dojednáno. Při návštěvě si pouštěl pusu na špacír a zadělal na mezinárodní ostudu. V Kazachstánu byl už Klaus s podnikateli. Chválit prezidenta Kazachstánu, to je jak chválit Hitlera. Z Kazachstánu vzkazovat Ukrajině, co má jako suverení stát dělat a sdělit Ukrajině, že má být nadále pod vlivem Ruska, to je silné kafe a další mezinárodní ostuda.Pokud se budu vyjadřovat  o událostech v USA, tak aspoň s elementární znalosti, o co tam jde a ne psát stylem Rudého práva.RvRvRv

4 2
možnosti
Foto

Rudé právo by si na těch případech určitě zgustlo. Jsme ale o 25 let dále. Naše dnešní nezávislá, objektivní média přinesou záběry amerického prezidenta, který neví co má dělat. Sám černoch měl by se zastat té řádící, vše ničící tlupy, ovšem jako prezident by měl obhájit nejdokonalejší, nejdemokratičtější režim jaký si jen lze představit. Mám pocit, že se mu nepovede. Další rána pro lidská práva.

2 0
možnosti
PR

Opravdu si myslíte že hospodářské smlouvy mezi subjekty by se neuzavíraly bez prezidenta???To je hodně naivní.Myslite  že když tam podnikatelé jedou nemají nic předjednámo ale jak vystoupí z prezidentem z letadla tak do třech dnů jsou podepsané smlouvy za miliardy.Chápu že hledáte cokoli pozitivního ale tady jste vedle jak jedle.To že tam je přítomen prezident je dobré jen nato že je samozřejmě přítomen i prezidentův protějšek té určité země a příslušní ministři tudíž to naším podnikatelům dáva /mimo egap/jakous takous naději na seriozní jednání.To se samozřejmě týka je východní rozvojových zemí na západ od nás je prezident zbytečný úplně.

4 1
možnosti
Foto

Opravdu si to myslím. Přítomnost prezidenta při jednáních v těchto zemích je nezadatelná. To, že podnikatelé přijeli připraveni, je určitě taky pravda. Za prezidenství Schwarzenbergově by se tam ovšem určitě nejelo. Že by se ten člověk někdy objevil v Číně, nebo snad bože chraň v Rusku.

10 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik