Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K48a24r88o96l 50W64i37l93d

9. 9. 2021 18:30

Autor, pan Zeman, má absolutní pravdu! Dávám karmu.

0 0
možnosti
Foto

Autore, vy že jste snílek? Vy jste jen obyčejné nemyslící stvoření. Taková snůška nesmyslů v jednom článku.

0 0
možnosti
MK

Lékařů a sester máme nedostatek už teď. A část z nich se očkovat nedá za žádných okolností. Raději odejdou. Možná do zahraničí, možná úplně z oboru.

Požadavek na povinné očkování pak nedostatek lékařů ještě prohloubí. Z toho vyplývá, že takový požadavek je nesmysl. Takový požadavek nás všechny ohrožuje. Hlasatel takového požadavku je tedy vlastizrádce.

1 1
možnosti
JF

Dvakrát už jsme, my Česko, byli, dle pana premiéra - podruhé se tím papil nedávno na jakémsi předvolebním dýchánku - Best in Covid jako premianti, teď se pravděpodobně dočkáme druhého nežádoucího smrtícího Best in Covid, ale to už bude pan premiér tichoučký jako myšička ... 8-o

1 3
možnosti
ZZ

Poprvé byli všichni tiše jako myšky a na slovo poslouchali premiéra - a byli jsme skutečně - Best in Covid. Potom jsme se všichni tomu Anofertu vzepřeli - a dopadli jsme tak, jak jsme dopadli.

Dobře to ten Andrej dělá !

R^

1 3
možnosti
JA

J76a73n 81A26b89r95t

8. 9. 2021 14:45

Skvostná myšlenka - "

Samozřejmě, že musejí být všechny zdravotní sestry, všichni lékaři, všichni pracovníci ve zdravotních zařízeních, i v zařízeních sociální péče, povinně očkovaní. Povinně, to musí být zákon. Jako je zákon, že se na silnicích jezdí vpravo. A kdo si myslí, že jeho se to netýká, tak v těch zařízeních pracovat nemůže, stejně jako ten, který neuznává, že se na silnicích jezdí vpravo, nemůže za volant.

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=775562";

Jen je problém, že bez těchto "odmítačů" očkování se zdravotní i sociální systém zhroutí. Podle průzkumů by se jednalo asi o 15-20% pracovníků v těchto oborech a za vraty nečeká zástup zájemců o práci.

0 0
možnosti
MR

Vsechno by se melo pocitat podle lidi v nemocnici. Protoze tam by nemel byt nikdo zbytecne. Pocet lidi co je hospitalizovanejch presne udava pocet nakazenejch v populaci. Bez ohledu jak kvalitne se testuje. Je jasny, ze to zpozdeni, ale to by zas tak nemelo vadit, protoze ty data se daj dosadit do modelu a vysledek bude presnejsi nez testovani.

0 0
možnosti
VB

Teď o tom pravdivě a odborně správně mluvil na ČT24 lidovec V. Kaňkovský: je třeba rozlišovat pozitivně otestované, kteří nemají vůbec žádné problémy, podle nich nelze stanovovat opatření. V lokalitách by se měla monitorovat situace podle počtu pozitivně otestovaných, kteří mají příznaky nemoci - většina z nich bude doma a do 10 dnů nebudou infekční (a budou imunní vůči další nákaze), jen nepatrná část (kolem procenta) se dostává do nemocnice, spíše z jiných důvodů (pro jiné nemoci plus náhodně pozitivní test). Už větší část evrop. zemí přechází na monitoring počtu hospitalizací, nikoli počtu infikovaných.

0 0
možnosti
ZZ

Nechte to raději na povolaných osobách, než politicích.

Odborníci se ještě neshodli, takže my nemáme co řešit !

:-/

2 0
možnosti

Člověče, co tady ještě děláte, schovat se a nevycházet !

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik