Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Zemane, také jsem poslední dobou změnila názor na Marka Vollnera. A nejedná se jen o pořad Reportéři, ale i o pořad s Norou Fridrichovou - 168. Tam jak asi "nekopnou" do stále stejná politické strany, nebo do pana prezidenta M. Zemana, "nejsou asi ve "ve formě". Možná to vyhovuje určité skupině občanů, ale podle mne jsou tyto pořady pod vedením M.Vollnera značně neobjektiní... :-(Rv

1 0
možnosti
SN

:-)....Na rozdíl od většiny diskutérů, Vás oceňuji. Je to tak, jak píšete ! Objektivita žádná, všechno tendenčně upraveno ! Za každou cenu si kopnout do presidenta . Ten se kavárenské menšině zajídá! Dnes se úplně ztratil význam slov, jak byl vnímám v minulosti. Všechno se posunulo. K horšímu! R^R^R^

4 2
možnosti
Foto

Těžko se k vašemu článku vyjádřit, protože spojujete nezdokumentované "citované" výroky s vašim pocitem z nich a následnými spekulacemi.

Píšete: "Pořad Reportéři jeho hlavní protagonista Marek Wollner vychvaluje tak silně, že ho prestižní novinářská cena nemohla minout." Koho vychvalují a čí zájmy proti kterým hájí? Víte to? Já ne.

Myslím, že nic jako "veřejný zájem" a "vyvážené stanovisko" v žurnalistice neexistují, ale nevím jestli to jmenovaní o sobě řekli.

Zpravodajství by mělo být o relevantních informacích, jasně oddělených od názorů a stanovisek, které by mělo sbírat z celého spektra.

Nechci odsuzovat zmíněnou paní učitelku, ale nemohu souhlasit a s tím, že by studenti střední školy nebyli schopni položit bez písemné přípravy otázku. Mám zkušenost přesně opačnou.

2 2
možnosti
VS

Takže tzv. veřejnost zvolila v přímé volbě Miloše Zemana, tím pádem mu veřejnoprávní ČT musí poklonkovat, tak si to představujete. Ale něco podobného už jsme zažili. Jinak Hitler byl taky zvolen veřejností. To jen tak na okraj - na přemýšlení.[>-]

3 4
možnosti
Foto

Nejde o poklonkování, ale o VYVÁŽENOST ...Rv

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, že zmíněnou cenu si zaslouží Jiří Ovčáček. Již zhruba rok hledá jistý článek, takže nikdo nezná články Ferdinanda Peroutky lépe než on.

8 3
možnosti
Foto

:-)napadlo mne to také, porota asi nemá náš smysl pro recesi.

0 3
možnosti
MM

Napsal jste mnoho nesmyslů, nechce se mi je vyvracet, ale hlavně, že máte jasno, tak jako já o vás.

3 4
možnosti
BK

Reportéři u mě už dávno ztratili důvěryhodnost, stejně tak 168 hodin a ČT jako celek. To co dokázali někteří "reportéři" vypotit nemá obdobu. Je to hodně hodně ubohé, co předvádějí.

11 0
možnosti
VK

Tak na zemanovce působí již název ceny logicky jako červený hadr na býka. Stále hledají..... Když navíc reportéři zmapovali zájezd Mynářovy cestovní kanceláře na Hrad a demonstraci včetně rautu, tak je jasné, že se Wollner dostal na index proruských bloggerů.

5 8
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik