Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Tvrdit, že kvůli vládě rozpočtové zodpovědnosti jsme přestali žrát a tudíž se mají u nás důchodci nejlépe v Evropě, je stejný argument, jako si ho namočit do čokolády a radovat se, že nejsem teplý, protože si na něj nedosáhnu.

Mimochodem, Češi jsou zvláštní národ. Všude jinde by volili pravicové politiky v době, kdy se mají špatně (dle argumentace pravice) a levici v době, když se mají dobře. Ne tak u nás. V době konjunktury si zvolíme pravici, ta nás doprovodí se svými škrty skrz krizi, a když je nám nejhůř, zvolíme levici, která konečně vyháže nomenklaturu z ministerstvev (všimnuli jste si, jak náměstkové prskali a demonstrativně odcházeli?) a najednou se máme trochu líp.

0 1
možnosti
Foto

Samozřejmě ta tabulka chudoby důchodců je vztažena na poměr k průměrnému platu. Je to o nižším procentu než 60% průměru. Takže Němec se bude mít líp než náš, ale u nás. Nikoliv ve své zemi.

0 0
možnosti
JH

Článek se mi líbí, zvlášť závěrečná část, ale pokud řeknu A, musím říct i B. Bývalá vláda naučila lidi šetřit, ale již nenaučila šetřit sebe a stát. Pokud by bilance státního dluhu byla po třech letech její vlády alespoň stejná jako před nimi, měl bych k ní pozitivní postoj nejen já, ale pravděpodobně i mnoho jiných a tato koalice by se nemusila obávat o volební výsledek.

2 0
možnosti
JH

J16a33n 60H33l37e74d46í15k

20. 8. 2013 12:56

pane Hlubek, vláda nemohla více prosadit, pro trvalé napadání ráthů, zaorálků, rudých odborů na každém kroku, na každé schůzi a spojenými silami zatáhla negramotnou část lidu do boje za obnovení husákovy normalizace.

2 1
možnosti
JH

J90a89n 61H62l98e72d24í11k

20. 8. 2013 12:42

v zájmu sebezáchovy by Češi měli volit tu partaj, která má reálný plán, jak zbavit čs stát pokladnu výdajů za nepracující a nevzdělávající se cigány. Tato partaj musí dokázat nahnat tyto zanedbané děti do škol, do učebního oboru, radikálně snížit sociální podpory, podle vzoru slovens Dzurindy a tak uchránit čs domorodce před prudce rostoucí zločinností. Všechny ostatní kecy, sliby a plány jsou na nic, romský problém stojí na špici

2 0
možnosti
FS

Autore,hlava je i na přemýšlení,takže nepište bludy a nemaťte jiné.

2 5
možnosti
PK

A co vymyslela ta Vaše? Podělte se s námi.

3 1
možnosti
KC

Aktuální malér ODS naučil voliče (aspoň doufám) ještě jedné důležité věci - opatrnosti před velkými stranami. Česko je dnes v situaci, kdy se velké strany snadno zvrhnou v tlupu aparátčíků, zlodějů. lhářů a intrikánů. Vezmeme-li si z toho poučení, můžeme naši politickou kulturu posunout o kousek dál.

1 0
možnosti
JH

Měřítko chudoby je trochu zkreslující, i když je vztaženo k průměrnému výdělku v jednotlivých zemích. Chudý důchodce v Německu je na tom 100x líp, než chudý důchodce v Rumunsku. To jsou ty kouzla a nesmysly statistiky.

2 0
možnosti
JP

Jo jo, naši důchodci, ti se mají. Nejsou chutí a tráví léto ve Španělsku a Portugalsku.

2 0
možnosti
PH

Socani mají velký problém, nejsme v eurozóně a EU se na ně vykašle.

3 0
možnosti
JD

miluju Vraždy v Midsomeru....v čem ti lidi bydlí

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1345x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik