Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, poděkujme Zemanovi, že nahrál ruské propagandě. A poděkujme mu taky za to, že díky němu se stáváme v očích našich spojenců čím dál tím méně důvěryhodní. Nejvyšší velitel naší armády je agentem Kremlu, to se tedy máme čím chlubit. Fujtajbl ! :-/

2 1
možnosti
Foto

Zeman je kolaborant a proruský zrádce. Jestli se vám zase stýská po ruských poradcich, co kroutili odpůrcům krkem, tak mně ne. Ostatně Zeman již v devadesátých letech tvrdil, že si něco ušije z kůže odpůrců. Tak už je to pomalu tady, i díky takovým jako vy.

17 8
možnosti

Ale to my víme p. Flaška, že ať by Zeman vynalezl lék na rakovinu, tak ho vy osobně stejně budete hanit. Vy jste povoláním prudič, že ano.

2 1
možnosti
Foto

Nechcete radši odlétnout do teplých krajin? Zdejší chladné klima vám evidentně nedělá dobře na hlavu.

2 2
možnosti

---Zdá se že sníte? Ale sám nevíte o čem!Rv

5 6
možnosti

:-) Konečně normální a ne hysterický pohled. R^

16 10
možnosti

Ale no tak, již před kauzou Novičok bylo známo, že se tady s ním dělají testy ale nevyrábí se....tedy nic nového jsme se nedověděli..

5 0
možnosti
Foto

jenomže naši poslanci se chovali jak rozumu zbavení. Nejdříve když Rusko zmínilo Česko mezi zeměmi, které novičok měli k dispozici a podruhé, když Zeman pověřil zpravodajce šetřením, zda se novičok na našem území nacházel. Toho, kdo prezidenta obvinil z velezrady bych veřejně pranýřoval.

12 6
možnosti

Jestli to správně chápu, tak povídání o novičoku v ČR je vlastně jen takové salonní téma, které vůbec s ničím jinak nesouvísí a nikdo tím nic nechce říct. Prostě nějací diplomati zrovna potřebovali vyplnit trapné ticho a protože v kinech zrovna nebylo nic zajímavého, tak místo o filmech začali klábosit o tomto.

.

To je dobře:-)

2 2
možnosti

Drábová prohlásila, že jed, který se u nás vyrobil v mikrodávce, nebyl novičok. Tak mám dojem, že by se Češi měli domluvit, než něco pustí do éteru. Miloš Zeman je zase šťastný, že je v centru pozornosti, ale je to pozornost frapantní.

11 3
možnosti

Češi by se hlavně měli domluvit vždycky předtím, než vypustí Zemana na veřejnost ;-D

10 7
možnosti

Pane Zeman, nebylo nutné aby nám takovou zprávu přinesl přímo pan prezident, spíš měl zůstat nestranný a vůbec se k tomu nevyjadřovat. Takto to zavání až příliš proruskou orientací. A Boha bych do toho už vůbec nezatahovala;-O

9 9
možnosti
Foto

proč proruskou? Hájil pravdu.

9 1
možnosti