Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore, bohužel problém je v tom, že stát nechce přijmout odpovědnost za vedlejší účinky očkování. Nemyslím, když vás po něm na dva dny bolí ruka. Ale když se třeba obsypete, musíte na nemocenskou, tak po státu očekávám, že se k tomu postaví čelem. Řekne: my máme masivní kampaň, aby se lidé nechali očkovat a vy jste na tuto kampaň slyšel a nechal jste se očkovat a měl jste pak zdr. problémy. Proto se vám omlouváme za komplikace a dostanete důstojné odškodnění. A přesně toto vše do médií nikdo neříká. Holt, nehodí se to do očkovacího krámu.;-€;-ORv

0 0
možnosti
Foto

K11a14r98o57l 38W76i32l75d

13. 11. 2021 8:29

Někteří lidé si představují svobodu jako utržení od řetězu. Další jako utržení i s tím řetězem, kterým švihají kolem sebe. Tomu se říká bezohlednost.

0 0
možnosti

Pane Wilde, ať stát nejdříve uzná všem liem po očkování, kteří májí zdr. komplikace důstojné odškodnění a nestrká hlavu do písu, postaví se tomu čelem a pak tady něco můžete psát o utržení z řetězu a bezohlednosti.

1 0
možnosti

To je zajímavé jak v českém veřejném prostoru převažují hlasy bojící se jakésii nové virozy. Tito lidé bědují nad tím, že umírají staří a nemocní lidé a jsou z toho vyděšení. (teď pominu to, že většina lidí je spíše naštvaná z buzerace, z nutnosti nosit roušky, očkovat se, z uzavření škol a vůbec všeho, co je možné uzavřít, jsou i jedinci, kteří mají rakovinu a jsou naštvaní, že jim v nemocnicích zabírají lůžka koviďáci, když oni tam taky chtějí umřít atd.). Nicméně nejsou tak vzdálené doby, kdy se říkalo: "Memento mori" - mysli na smrt, "Modli se a pracuj". "Všeho do času"."Senectus ipsa morbus" aj. Ano, říkalo se i - "Boj se smrti", ale proto, aby se člověk víc modlil, neboť předstoupí před Tvář Boží!!!! - Mimochodem k tomu povinnému očkování: má nastoupit pravicově-liberální-konzervativní koalice a ta těžko z ideologických důvodů vyhlásí povinné očkování, což je takový klasický socialisticko-komunistický postup. Liberalismus je založen na heslu - dělej, co chceš. Čili - umři, když chceš, buď nemocný, když chceš.

0 1
možnosti
Foto

Buď bezohledný za každou cenu, tak si to část lidí u nás vykládá

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik